«Είσαι η πιο δυνατή γυναίκα...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με την πρώτη ανάρτηση της Αλεξανδράκη μετά τη γέννα της Τούνη

Είναι σαν οικογένεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
dimitraalexandraki1 - instagram
dimitraalexandraki1 - instagram

Ημέρες χαράς και συγκίνησης είναι αυτές, που διανύει τελευταία η Ιωάννα Τούνη και ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού μετά από 9 μήνες αγωνίας και αρκετής υπομονής, που έκαναν έγιναν αισίως γονείς.

Το ζευγάρι παραμένει στην κλινική, που γέννησε η μανούλα στη Θεσσαλονίκη και από εκεί βλέπουμε τις πρώτες αναρτήσεις του, με το μωράκι αλλά και με τους ίδιους, αφού όλα πια είναι πρωτόγνωρα.

Πολύ συγκινητική ήταν μάλιστα η πρώτη φωτογραφία, που δημοσίευσε η Τούνη περιγράφοντας τα πρώτα της συναισθήματα και αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί, πως είχε μια δύσκολη γέννα.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Τούνη .

ωάννα Τούνη

Στη συνέχεια είδαμε και από τον Δημήτρη να απολαμβάνει τα όσα του έχουν συμβεί, αφού δεν λείπει λεπτό από το νοσοκομείο (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση με τον γιο).

Όσο για τους καλούς φίλους του ζευγαριού είναι πλημμυρισμένοι από χαρά με την ευτυχία τους με την πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη την Τετάρτη 11/1 για τον Junior Αλεξάνδρου αλλά και τη φίλη της να προκαλεί συγκίνηση.

Η πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τη γέννα της Ιωάννας Τούνη

«Σε αγαπώ άπειρα. Είσαι η πιο δυνατή γυναίκα, που έχω γνωρίσει. Να μας ζήσει το μικρό μαϊμουδάκι, γερό και ευλογημένο», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Αλεξανδράκη για Τούνη