Αποκαλύφθηκε μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Η άγνωστη σχέση της οικογένειας με τη Μπαρμπαρίγου

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και πολύ καιρό είχε γίνει γνωστό, πως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έδινε τη μάχη του, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, την οποία και έχασε το βράδυ της Τρίτης 10/1 (δείτε εδώ σε τι ηλικία πέθανε).

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του αλλά και στο πανελλήνιο και πιο αναλυτικά την επομένη (11/1) της απώλειας του κατακλύστηκαν τα μέσα με αφιερώματα για τη ζωή και τη δράση του.

Σε ότι αφορά το τελευταίο αντίο έχουν ακουστεί πολλά, ωστόσο τον τελευταίο λόγο έχει η οικογένειά του, καθώς έγινε γνωστό, πως η κηδεία δε θα γίνει δημοσία δαπάνη, κάτι που από κάποιους έφερε αντιδράσεις.

«Ο βασιλεύς Κωνσταντίνος υπήρξε ένα κομμάτι σημαντικό της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Έχασε το δημοψήφισμα του 1974 και έκτοτε έγινε έκπτωτος, είναι ο τέως βασιλιάς. Βασιλιάς όμως υπήρξε. Νομίζω δικαιούται να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους, δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει η Κυβέρνηση. Υπήρξε αρχηγός κράτους για πολλά χρόνια.

Τον Κωνσταντίνο τον γνώριζα πριν παντρευτεί την Μαρία και πριν γίνει διάδοχος. Κατά τη διάρκεια της χούντας είχαμε συχνή επαφή στο Λονδίνο, στην Ρώμη. Με τιμούσε με τη φιλία του και είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Υπήρξε ένας ακέραιος άνθρωπος, πολύ ειλικρινής και απλός. Με μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Το τι προσέφερε ως βασιλεύς θα το κρίνει η ιστορία», είπε συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Η οικογένεια και οι γιοι του τέως (δείτε τους εδώ) είναι όλοι ενωμένοι σα μία γροθιά και μάλιστα την Τετάρτη 11/1 έδωσαν το παρόν στο Μέγαρο Μαξίμου. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάλιστα την ίδια ημέρα μέσα από το Πρωινό έκανε μια αποκάλυψη για την οικογένεια, που δεν ήταν γνωστή και αφορά σε 8 μέλη της.

Η άγνωστη σχέση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

«Να πω κι εγώ θερμά συλλυπητήρια και ιδιαίτερα στον Νικόλα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα, την προβάλει παντού, κάνει πάρα πολλές αγαθοεργίες, έχει βοηθήσει πολλές ακριτικές περιοχές στην Ελλάδα, είναι πρωτεργάτης στην Action Hellas και συνεχίζει να στηρίζει ενεργά και τη χώρα μας και τον κόσμο και όλους. Θερμά συλλυπητήρια», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Μπαρμπαρίγου