Έκανε πολλές χιλιάδες ευρώ - Το δώρο μεγάλης αξίας που έλαβε ο Νότης Σφακιανάκης

Έχει αγαπηθεί πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας από τους αμιγώς λαϊκούς τραγουδιστές, που διαθέτει η χώρα με τον ίδιο να έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τόσο στις πίστες, που εμφανιζόταν όσο και μέσα από τις πωλήσεις των δίσκων του.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο βλέπουμε, πως ο τραγουδιστής έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από το επάγγελμα του, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και από το Protothema.gr ο Νότης παλεύει με εσωτερικούς δαίμονες, καθώς έντονα γεγονότα, που συνέβησαν στη ζωή του τον έχουν στιγματίσει (δείτε εδώ τι συνέβη με το συνεργάτη του, που αυτοκτόνησε).

«Είναι σε μία φάση αυτοακύρωσης. Έχει ανθρωποφοβία, αγοραφοβία, παλεύει μόνος τα σκοτάδια του μετά και το διαζύγιό του με τη σύζυγό του (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της) και μάλιστα δεν βλέπει συχνά τα δίδυμα παιδιά του που είναι πλέον 27 ετών. Η ψυχολογική του κατάρρευση είναι δεδομένη και μετά τον χαμό στενού του συνεργάτη», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης αναπαράγοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Από την άλλη μετά το προαναφερθέν ρεπορτάζ έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις πρόσωπα από το περιβάλλον του Σφακιανάκη δίνοντας τη δική τους οπτική για την ψυχολογική του κατάσταση.

«Έχω επικοινωνία μαζί του. Χαίρει άκρας υγείας ευθέως γιατί τον συναντώ, είναι επιλογή του να μην εμφανίζεται στις πίστες. Θεωρεί, για να το πω πολύ σκληρά, ότι ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι τραγουδιστές δεν εκφράζει τους πραγματικούς λαϊκούς τραγουδιστές. Ενδιαφέρει μόνο το σόου και είναι ένα σημείο προβολής νεοπλουτισμού. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή και θα είναι το γεγονός της χρονιάς. Μπορεί και φέτος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Είναι καθαρά δική του επιθυμία να απομακρυνθεί αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες. Όταν λέμε κανένας, κανένας, ούτε συγγενείς ούτε οι παιδικοί του φίλου από την Κω», ανέφερε ο κ.Ψαρρής.

Μέσα από το Breakfast at star την Τετάρτη 11/1, στο οποίο βρέθηκε καλεσμένος ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα για την ελληνική νύχτα, καθώς και για τη σχέση του Παπαργυρόπουλου με τον Νότη και μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε και ένα μεγάλης αξίας δώρο, που του είχε κάνει.

Το ασύλληπτο δώρο που είχε λάβει ο Νότης Σφακιανάκης από επιχειρηματία της νύχτας

«Ο επιχειρηματίας πρέπει να είναι διπλωμάτης, να λέει ψέματα στο ένα καμαρίνι, ψέματα στο άλλο. Αν πεις τι σου είπε ο ένας καλλιτέχνης για τον άλλο, πάει το σχήμα, το ‘χασες. Κι όταν το σχήμα πράγματι πάει καλά και οι καλλιτέχνες είναι ευχαριστημένοι και αρχίζουν και βρίζουν εμένα, τότε είναι καλά.

Ήταν μία τραγουδίστρια – δεν ήταν και μικρή – και φόραγε φακούς επαφής. Έλεγε ένα τραγούδι που της είχα πει πολλές φορές με ευγένεια να μην το λέει. Και ένα βράδυ είμαι σε ένα μπροστινό τραπέζι με έναν φίλο μου και το λέει το τραγούδι. «Για εσάς» λέει κι είμαι κι εγώ στο τραπέζι. Ήμουν κι εγώ στο τραπέζι όμως αλλά δεν φορούσε τους φακούς.

Έχω κάνει δώρο αυτοκίνητο στη φίλη μου, την Πέγκυ Ζήνα. Άρχισε να δουλεύει σαν πρώτο όνομα, είχε μία τεράστια επιτυχία που δεν την περίμενα ούτε εγώ ούτε αυτή. Και μηχανή έχω κάνει δώρο στον Νότη Σφακιανάκη», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.