Θύμα επίθεσης για δεύτερη φορά - Άσχημα νέα για την Έλενα Ράπτη

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη 11/1 για την Έλενα Ράπτη, καθώς η πολιτικός έπεσε θύμα επίθεσης για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η Έλενα γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1975 και είναι Ελληνίδα πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2004. Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (δείτε εδώ το νέο της σύντροφό).

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων επικοινωνίας.

Πιο αναλυτικά, η πρώτη επίθεση στο πολιτικό της γραφείο στην Θεσσαλονίκη από αγνώστους συνέβη στις 1/3, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν. Οι δράστες όπως φαίνεται έγραψαν συνθήματα υπεράσπισης κρατουμένων αντιεξουσιαστών στους τοίχους και στην είσοδο του γραφείου της και αποχώρησαν πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί.

Αυτή τη φορά η επίθεση αφορούσε ξανά το γραφείο της Ράπτη καθώς άγνωστοι έριξαν μπογιές στην εξωτερική της πόρτα και για το λόγο αυτό στη συνέχεια ακολούθησε ανακοίνωση από τη Ν.Δ.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ μετά την επίθεση στο γραφείο της Έλενας Ράπτη

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο Γραφείο της Βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη. Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Κανείς μας δεν πτοείται. Κανείς μας δεν εκφοβίζεται. H Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται από θρασύδειλους τραμπούκους», αναφέρει η ανακοίνωση της Ν.Δ.

Γραφείο Έλενας Ράπτη
thestival.gr