«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω...» - Θρήνος για το Βασίλειο Κωστέτσο

Η σπαρακτική ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Βασίλειος Κωστέτσος τις τελευταίες ώρες με τον ίδιο να κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram την Τετάρτη 11/1.

Είναι γνωστό, πως ο σχεδιαστής είναι εδώ και χρόνια κομμάτι του διεθνούς μέρους της μόδας με τις γνωριμίες να είναι πολλές και να επεκτείνονται και έξω από την Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, ο Βασίλειος πληροφορήθηκε το θάνατο ενός Super model (δείτε ποια έχασε τη ζωή της) και στη συνέχεια εξέφρασε τα συναισθήματα του μέσα από μια κοινή του φωτογραφία με την Τατιάνα Πάτιτζ.

Το μοντέλο έφυγε στα 56 χρόνια της και γεννήθηκε στο Αμβούργο, από Εσθονή μητέρα και Γερμανό πατέρα. Σε παιδική ηλικία μετακόμισε με την οικογένειά της στο Skanör, μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Νότια Σουηδία.

Το 1983, όταν ήταν ακόμα ένα 17χρονο αγοροκόριτσο και ανταγωνιστική ιππεύτρια, έλαβε μέρος σε ένα διαγωνισμό του Elite Model στη Στοκχόλμη, όπου κέρδισε την τρίτη θέση. Το βραβείο ήταν ένα ταξίδι στο Παρίσι μαζί με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου. Όπως όμως έγραψε και η Vogue το 1988, αυτό το αστέρι δεν γεννήθηκε γρήγορα. Η Tatjana δεν βρήκε δουλειά για ένα χρόνο.

Μέχρι που εμφανίστηκε ο Peter Lindbergh σαν ένας μάγος με μαγικό ραβδί στην καριέρα της. Ο Γερμανός φωτογράφος, γνωστός για την αδυναμία του σε αρετουσάριστες φωτογραφίες και στη φυσική ομορφιά, την συμπεριέλαβε στη διάσημη φωτογραφία “White Shirts: Six Supermodels, Malibu το 1988 και ξανά για την Βρετανική Vogue τον Ιανουάριο του 190. Όταν ο George Michael είδε αυτό το τεύχος, πρότεινε σε όλο το καστ να εμφανιστεί στο videoclip του για το Freedom.

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για το θάνατο της Τατιάνα Πάτιτζ

«Η καρδιά μου θα σπάσει... Μία από τις στιγμές που φοβόμουν και δεν ήθελα να έρθει ήταν αυτή... Είμαι σοκαρισμένος... Η Τατιάνα μου... Η Τατιάνα μου... Αξιαγάπητη και μοναδική! Δυστυχώς το κουιντέτο των σουπερμόντελ έσπασε... Πριν από λίγο καιρό σου μιλούσα μαζί σου και κανονίζαμε να έρθει στην Ελλάδα, που αγαπούσες, για την παρουσίαση του βιβλίου μου μιας και υπήρξες μία από τις μούσες μου που θα με συντροφεύει για πάντα...

Έχω τόσα πολλά να γράψω για σένα και να θυμηθώ από την Λορίν Μπακόλ των Σουπερμόντελς. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω... Η φωτογραφία είναι από την αγαπημένη μου Μύκονο και τις αξέχαστες στιγμές που πέρασα μαζί σου... Αναπαύσου εν ειρήνη μούσα μου», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Βασίλειος Κωστέτσος - Tατιάνα
Βασίλειος Κωστέτσος - Instagram