Στο Hollywood ο Γιώργος Αγγελόπουλος για δύο ταινίες - Όλη η αλήθεια για το νέο βήμα του 1ου νικητή του Survivor

Αποκαλύφθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα, αν όχι το πιο πολυσυζητημένο, πρόσωπα της χρονιάς. Βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας των προετοιμασιών του Survivor All Star, για το οποίο κίνησε γη και ουρανό για να τον αποκτήσει και πάλι στο ριάλιτι ο Ατζούν και η παραγωγή του, ενώ έγινε και ένας μικρός χαμός γύρω από το όνομά του, επειδή διέρρευσε πως θα παίξει σε ταινία και λίγο αργότερα ο άνθρωπος πίσω από αυτή διέψευσε τα λεγόμενα αυτά, ξεκινώντας μία κόντρα με τον νικητή του πρώτου Survivor (δείτε εδώ από που ξεκίνησαν όλα).

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό μας, στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο ίδιος ετοιμάζει πολλά πράγματα για τους επόμενους μήνες του 2023 και, πράγματι, μέσα σε αυτά είναι και η συμμετοχή του σε δύο ταινίες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο παραγωγές του Χόλιγουντ, στο οποίο όμως θα έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους και πολλοί Έλληνες ηθοποιοί.

Σε χολιγουντιανή ταινία ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η πρώτη έχει τίτλο "The Queen of Heaven", στην οποία ο ίδιος θα υποδύεται έναν εκατόνταρχο, έναν Ρωμαίο και μαζί του θα βρίσκονται και ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Γιώργος Χρανιώτης, αλλά κατά πάσα πιθανότητα και ο Τεό Θεοδωρίδης, ο Βύρωνας Κολάσης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Αυτή η παραγωγή θα βγει στον αέρα τον Δεκέμβρη του '24. Η δεύτερη ταινία έχει τίτλο Session και πρόκειται για ένα θρίλερ.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του για τον ρόλο του και έχει μακρύνει τα μαλλιά του (δείτε εδώ πως έχει γίνει), με extensions.

Έχει δηλώσει πως θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά με την υποκριτική και έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Μάλιστα, η εκπομπή Mega Καλημέρα, αποκάλυψε πως είχε ακόμη μια πολύ δελεαστική πρόταση για θεατρική παράσταση την οποία αν δεν δεχτεί δεν θα ανέβει και η παράσταση στο σανίδι.

Συγκεκριμένα, να έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση κεντρικής θεατρικής σκηνής. "Αυτή είναι βόμβα. Είναι ειδησάρα! Μας λες ότι ο Ντάνος ανεβαίνει στο σανίδι", σχολίασαν στο πλατό της εκπομπής του MEGA.