Φανερά συγκινημένη - Η τρυφερή έκπληξη του Χρήστου Μάστορα στην Τάμτα για τα γενέθλιά της

«Και τούρτα και χρυσός δίσκος για το "Όλα τελειώσαν"»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φανερά συγκινημένη - Η τρυφερή έκπληξη του Χρήστου Μάστορα στην Τάμτα για τα γενέθλιά της

Πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η 10/1 μέρα για την Τάμτα καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά της, με τον πολυαγαπημένο της φίλο και συνεργάτη, Χρήστο Μάστορα, να της ετοιμάζει μια πολύ όμορφη και τρυφερή έκπληξη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πριν από μερικές εβδομάδες βρισκόταν εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους όπου και έγινε η πολλαπλή απονομή των πλατινένιων και χρυσών singles του συγκροτήματος.

Για αυτόν τον λόγο την Δευτέρα μαζί με την τούρτα έκπληξη δέχτηκε και τον χρυσό δίσκο για το ντουέτο «Όλα Τελείωσαν», που περιλαμβάνεται στο album «MEΛΙSSES Duets» και κυκλοφορεί από την Panik Records. Η έκπληξη όπως είδαμε πραγματοποιήθηκε στα backstage μιας εκδήλωσης στην οποία θα τραγουδήσουν μαζί σήμερα.

Οι ΜΕΛΙSSES και η Τάμτα να υπενθυμίσουμε πως έχουν άριστες φιλικές σχέσεις, ενώ έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά και επί σκηνής με μεγάλη επιτυχία για διαδοχικές σεζόν.

Η έκπληξη του Χρήστου Μάστορα στην Τάμτα για τα γενέθλιά της

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με την έκπληξη που έκανε στην Τάμτα.

«Backstage Happy Birthday στην αγαπημένη μας Τάμτα !! Και τούρτα και χρυσός δίσκος για το «Όλα τελειώσαν».
@officialtamta ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ ???????? Σε αγαπάμε ❤️@melisses_official @panik_entertainment_group #tamta», έγραψε χαρακτηριστικά την λεζάντα της ανάρτησής του ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Υπενθυμίζουμε πως η Τάμτα γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1981 σε ένα χωριό κοντά στην Τιφλίδα της Γεωργιανής ΣΣΔ όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Μεγάλωσε με τη μητέρα της (οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο) και τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό της, Βλαντιμίρ (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική αφού όταν ήταν μόλις πέντε ετών ξεκίνησε να τραγουδάει. Συμμετείχε σε παιδικά συγκροτήματα ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα πιάνου και μπαλέτου.