«Το είδαν όλοι!» - Το θαύμα που έζησε on camera ο Νίκος Οικονόμοπουλος στην εκκλησία

«Δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το είδαν όλοι!» - Το θαύμα που έζησε on camera ο Νίκος Οικονόμοπουλος στην εκκλησία

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για την αγάπη του και την πίστη του στο Θεό, κάτι που βέβαια έχει σχολιαστεί εκτενώς.

«Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα. Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει», ήταν μερικές από τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του (δείτε εδώ τι είχε σχολιάσει το Happy Day).

Το θαύμα που έζησε on camera ο Νίκος Οικονομόπουλος

Το πρωί της Πέμπτης 12/1, η εκπομπή Πρωινό έπαιξε ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Νίκου Οικονομόπουλου που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+. Μάλιστα, παρακολουθήσαμε το θαύμα που έζησε on camera o τραγουδιστής όταν βρέθηκε σε εκκλησία και συγκεκριμένα, όταν μία εικόνα πλημμύρισε με μύρο.

«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος» εξομολογείται μπροστά στον πατέρα Χριστόδουλο ο τραγουδιστής.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι ότι θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει. Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι “εντάξει, δεν έχει λογική”, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται. Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της» λέει στο ντοκιμαντέρ του ο τραγουδιστής.