Melisses: Αποκαλύφθηκε ο πραγματικό λόγος που αποχώρησε μέλος του συγκροτήματος

«Θα δούμε αν υπάρχει εξέλιξη πάνω σε ένα θέμα που τρέχει»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
( instagram / @melisses_official)
( instagram / @melisses_official)

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στη πρωινή εκπομπή «Πρωινό» ασχολήθηκαν με την απρόσμενη είδηση του συγκροτήματος του Χρήστου Μάστορα, «Μέλισσες» που αποχώρησε ένα μέλος του, στα ξανφικά.

Καθένας από τα μέλη έχει την δική του ιδιαίτερη προσωπικότητα και γι' αυτό ξεχωρίζει. Ενώ, λοιπόν, όλα έβαιναν καλώς για όλους και ιδιαίτερα για τον frontman ο οποίος επιβεβαίωσε και την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από την πρώτη τους κοινή φωτογραφία (δείτε την εδώ), την Δευτέρα 9/1 ανακοινώθηκε πως ένα από τα μέλη της ομάδας αποχωρεί από την μπάντα.

Πρόκειται για τον ντράμερ τους, για τον οποίο δεν ανέφεραν ούτε τι συνέβη ούτε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της απομάκρυνσής του. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram, με πλήθος κόσμου να απορεί.

«Τα συγκροτήματα που θαύμαζα και θαυμάζω εγώ πάντως δε διαλύθηκαν ποτέ. Ακόμα και οι Πυξ Λαξ, που κάνανε μια-δυο παύσεις για τους δικούς τους λόγους, βλέπω πως είναι πάλι στη γύρα και συνεχίζουν να ροκάρουν ακάθεκτοι! Η φιλία που μας δένει με τα παιδιά, είναι κατ’ επιλογή ισόβια. Αν κάποιος από εμάς θέλει να εκφραστεί με τον δικό του τρόπο κι όχι κάτω από την ομπρέλα του συγκροτήματος, φυσικά και μπορεί αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το συγκρότημα διαλύεται. Οι Μέλισσες δεν μπορούν να πάψουν να υπάρχουν.

Όπως είπα και πριν, οι Μέλισσες θα συνεχίσουν να υπάρχουν για πάντα μέσα από τα τραγούδια. Κλείνουν κύκλους, μόνο για ανοίξουν καινούριους. Εμείς θα φύγουμε, αλλά τα τραγούδια μας θα μείνουν για πάντα εδώ! Και κάποια στιγμή στο μέλλον, ένα άλλο συγκρότημα ή τραγουδιστής ή τραγουδίστρια θα δώσουν καινούρια ζωή σε ένα τραγούδι μας κι έτσι το ταξίδι θα συνεχίζεται συνεχώς! Θέλω επομένως ο κόσμος απλά να ευχαριστηθεί το ταξίδι, οποίο και να ’ναι αυτό… είτε πάμε στα Κύθηρα, είτε στην Ιθάκη ή και στη Τζαμάικα που λέει και το τραγούδι μας σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου», είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή του ο Χρήστος Μάστορας.

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι λύθηκε η συνεργασία μας με το μουσικό Σπύρο Κουδούνη (ντράμερ)..MEΛISSES

Χρήστος Μάστορας

Κώστας Μαυρογένης

Θάνος Λαΐτσας»

Αποχωρεί μέλος του συγκροτήματος Μέλισσες

Ο λόγος που αποχώρησε ο ντράμερ από τις «Μέλισσες»

Την λήξη της συνεργασία τους με μουσικό του συγκροτήματος ανακοίνωσαν πρόσφατα οι Melisses, δημιουργώντας αίσθηση, καθώς ο ντράμερ Σπύρος Κουδούνης δεν αποτελεί πλέον μέρος του γκρουπ.

Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για το θέμα, ότι έμαθε πως ήταν έντονη και άθετη η διαμάχη του συγκροτήματος για αυτό και απομακρλυνθηκε ο ντράμερ: «Εγώ μαθαίνω ότι ήταν πολύ έντονη και κάθετη η απόφαση του υπόλοιπου συγκροτήματος να τον απομακρύνει».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε: «Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα συνεργασίας με την υπόλοιπη ομάδα. Έφυγα γιατί μελλοντικά θα πάω στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Με όλα τα παιδιά έχω κρατήσει φιλικές σχέσεις και δεν χρειάζεται να πάρει έκταση το θέμα, να κλείσει εδώ.

Το γεγονός ότι ενεπλάκη δικηγόρος σε αυτή την υπόθεση, ίσως δείχνει κάτι άλλο, πιο μεγάλο, σε αυτή την αποχώρηση. Θα δούμε αν υπάρχει εξέλιξη πάνω σε ένα θέμα που τρέχει ταυτόχρονα με την αποχώρηση του ντράμερ».