Θυμάστε τη μικρή Νεφέλη από τη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες"; Δεν θα πιστέψετε πως είναι σήμερα

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θυμάστε τη μικρή Νεφέλη από τη σειρά

Μία από τις σειρές που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό είναι εκείνη στο κανάλι του MEGA με τίτλο "Λατρεμένοι μου Γείτονες" που αποτελούνταν από δύο διαφορετικές οικογένειες που έμεναν δίπλα δίπλα και ο τρόπος ζωής τους ήταν τόσο διαφορετικός, όμως κανένας δεν μπορούσε να "ξεφύγει" από τον άλλο.

Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς είναι και η Βασιλική Καρρά που υποδυόταν την μικρότερη κόρη της οικογένειας των "πλουσίων". Η ίδια τότε ήταν κατάξανθη, με μακριά μαλλιά και είχε την λάμψη ενός μικρού παιδιού στα μάτια της.

Σήμερα έχει αλλάξει εντελώς εμφάνιση, ασχολείται με έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο, αλλά θυμήθηκε όλα όσα έζησε πριν από χρόνια μέσα από την εκπομπή "Πάμε Δανάη" την Πέμπτη 12/1.

Θα πάτε πλάκα αν δείτε πόσο έχει αλλάξει και η μικρή Μπέττυ.

Πώς είναι σήμερα η μικρή Νεφέλη από τη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες"

«Η εμπειρία μου ήταν πολύ ευχάριστη. Είχα την ευκαιρία να είμαι σε μια σειρά με ταλαντούχους και καταξιωμένους ηθοποιούς. Τις ώρες που είχαμε κενό στα γυρίσματα διαβάζαμε για το σχολείο, τρώγαμε, κοιμόμασταν. Η σκηνή που θυμάμαι ακόμη είναι όταν κάναμε τον Τιτανικό με τον Μιχαλάκη», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με σταματούσαν στο δρόμο να μου μιλήσουν, να βγάλουμε φωτογραφίες και να ζητήσουν αυτόγραφα. Για εμένα ήταν περίεργο και πρωτόγνωρο. Ακόμα και σήμερα με ρωτούν στο δρόμο αν είμαι το κοριτσάκι από τους Λατρεμένους Γείτονες. Και με τη συμμετοχή μου στο GNTM επανήλθε αυτό. Το GNTM το βρήκα ως αφορμή να ασχοληθώ με το μόντελινγκ».

«Έχω τελειώσει πολιτικές επιστήμες. Έχω κάνει μεταπτυχιακό στη διακυβέρνηση και τη δημόσια πολιτική και τώρα κάνω το δεύτερο μεταπτυχιακό στις διεθνείς διαπραγματεύσεις. Θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω ξανά σε κάποια σειρά», κατέληξε.