«Είναι κατάρα να είσαι παιδί επώνυμων...» - Έτσι είναι η σχέση του Σεφερλή με το γιο του Χάρη

Τι κάνει και με τι ασχολείται σήμερα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι την Πέμπτη 12/1 με τον ηθοποιό να κάνει πολύ ειλικρινείς δηλώσεις για τη ζωή του στην τηλεόραση, τα επαγγελματικά αλλά φυσικά και για την οικογένειά του.

Να τονίσουμε, πως ο κωμικός κάθε χρόνο αφιερώνει μεγάλο μέρος από την καθημερινότητά του στις παραστάσεις αλλά και στις εκπομπές, που αναλαμβάνει να παρουσιάσει.

Φέτος τον βλέπουμε μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά στο 5Χ5 και παρά το γεγονός, που τα επαγγελματικά τους συνδέουν ο Σεφερλής αποκάλυψε, πως στο σπίτι συναντιούνται σπάνια.

Σε ότι αφορά για τον γιο τους Χάρη, που σήμερα έχει μεγαλώσει και είναι φοιτητής (δείτε τον εδώ), ο Μάρκος μιλάει πάντα με τα καλύτερα για εκείνον και συγκεκριμένα μέσα από τη συνέντευξη του αποκάλυψε το τίμημα, που αντιμετωπίζει το παιδί του, ως παιδί επωνύμων.

Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή για τον γιο του

«Είμαι καλά. Έχω μία οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών, σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου, είναι πια σε μία ηλικία που με νοιάζεται κι αυτός. Πιο μικρός τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του.

Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε είναι εκεί με ένα τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε.

Ενώ πιτσιρικάς του άρεσε, έδειχνε ότι έχει και ταλέντο. Εγώ έλεγα τότε και σε συνεντεύξεις ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει αυτή την αγάπη που έχω πάρει εγώ. Η Έλενα έλεγε όχι μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις πολύ καλά στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου.

Όταν ο μπαμπάς ή η μαμά κάνει καριέρα μεγάλη, πάντα υπάρχει σύγκριση όσο καλός και να είσαι. Μπορεί να είσαι και καλύτερος αλλά το παιδί δεν μπορεί να αποδείξει ποτέ ότι είναι καλύτερο ή ότι έχει τη δική του προσωπικότητα. Δε φταίει ο κόσμος σε αυτό. Έχει περάσει καλά ή έχει συνδεθεί με τον πατέρα ή τη μητέρα και μετά πάντα το παιδί κουβαλάει αυτή την ιδιότητα: ο γιος ή η κόρη του τάδε ή της τάδε», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.