Στιγμές ευτυχίας για τη Νόνη Δούνια - Αποκάλυψε την ηλικία της με μία ανάρτηση στο Instagram

Με αφορμή τα γενέθλιά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
noni_dounia - instagram
noni_dounia - instagram

Η Νόνη Δούνια είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, η οποία προσπαθεί να συνδυάζει πολλές και διαφορετικές ιδιότητες, καθώς εκτός από την ενασχόληση της με την πολιτική είναι παράλληλα μια μια τρυφερή μανούλα (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την κρίση στο γάμο της).

Αυτός είναι και ο λόγος, που πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό και είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία το λιποθυμικό επεισόδιο της Νόνης στη Βουλή, με την ίδια στη συνέχεια να εξηγεί:

«Κάποιες φορές, εμείς οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Οπότε, θέλω να πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα επεισόδιο το οποίο λειτούργησε συνδυαστικά με πίεση ψυχολογική, κούραση, αυπνία…

Γιατί βρίσκομαι σε περίοδο κλιμακτηρίου, οπότε δεν έχω καλό ύπνο. Συνδυαστικά λειτούργησαν όλα αυτά, συν τη ζέστη που είχε στην ολομέλεια μέσα, ένιωσα μια δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα. Πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας γιατί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, ήταν συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα. Είμαι μια χαρά και χρειάζομαι λίγη ξεκούραση», είχε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση, η Νόνη Δούνια εξακολουθεί να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής και αυτό φάνηκε για άλλη μία φορά μέσα από την ευχάριστη ανάρτηση, που έκανε στο instagram την Πέμπτη 12/1 με αφορμή τα γενέθλιά της, αποκαλύπτοντας μάλιστα για την ηλικία της.

Η ανάρτηση της Νόνης Δούνια για τα γενέθλιά της

«Πόσο;;; 51#happybirthdaytome #51yearsyoung # Εύχομαι αν δεν τα εκατοστήσω τουλάχιστον να ογδονταρήσω για να προλάβω να κάνω όλα όσα θέλω ακόμα!», έγραψε η Νόνη Δούνια.

Νόνη Δούνια
noni_dounia - instagram