Στα πατώματα με το γιο της - Το τρυφερό βίντεο του Μπουρδούμη με τη Λένα Δροσάκη

Η ανάρτηση της στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια έχοντας φέρει στον κόσμο τον γιο τους, που πλέον κλέβει την παράσταση στα social media και των δύο ηθοποιών.

Η ζωή τους κρύβει πολλές προκλήσεις, ωστόσο το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και έχει αποδείξει, πως είναι ενωμένο σα γροθιά στα δύσκολα (δείτε εδώ τη Δροσάκη να κλαίει μετά τη δίκη Φιλιππίδη). Η ηθοποιός μάλιστα, αν και λιώνει για τον γιο της σε πρόσφατη συνέντευξη δε δίστασε να τονίσει, πως η μητρότητα έχει πολλές δυσκολίες, που δε φανταζόταν:

«Πριν μείνω έγκυος μου έλεγαν όλοι “κάνε ένα παιδί, άντε”, αυτό όμως είναι κάτι που θα συζητήσουμε άλλη φορά. Κάνω παιδί και το παράπονό μου ήταν ότι κανείς δεν μου είπε, ακόμα και από τους δικούς μου ανθρώπους ότι είναι δύσκολο. Είναι πανδύσκολο. Μέσα σε όλη αυτή τη γυναικεία εικόνα νιώθω πολύ περίεργα, ήμουν αγοροκόριτσο. Ο Αλέξανδρος όμως, έγινε ο άντρας της ζωής μου. Βρήκε κάτι που το ξεκλείδωσε σε εμένα», είχε πει η Λένα Δροσάκη.

Σε κάθε περίπτωση, Μπουρδούμης και Δροσάκη έχουν αναλάβει από κοινού το μεγάλωμα του παιδιού μιας και κάνουν το ίδιο επάγγελμα και έτσι καταλαβαίνουν απόλυτα ο ένας τις υποχρεώσεις του άλλου.

Το τρυφερό βίντεο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τη Λένα Δροσάκη

Μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε ο ηθοποιός στο λογαριασμό του στο instagram την Πέμπτη 12/1 έδειξε, πως περνάνε οι 3 τους στο σπίτι με τη Λένα να έχει πέσει στο πάτωμα παίζοντας με το παιδάκι της.