2 μήνες από την είδηση χωρισμού - Μετακόμισε σε νέα γειτονιά η Χρυσοκοπούλου με τις κόρες της

Οι φωτογραφίες τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανήκει και εκείνη μαζί με πολλές άλλες γυναίκες στην κατηγορία των εργαζόμενων μαμάδων, με την ίδια να συμμετέχει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Η δημοσιογράφος παράλληλα είναι και μία αφοσιωμένη στα δύο της παιδιά μητέρα, τα οποία έφερε στον κόσμο με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Φαράκλα, ο οποίος είναι γραφίστας. Στο παρελθόν έχει αναλάβει και διευθυντικές θέσεις σε μεγάλε εκδοτικές εταιρείες ενώ με την Ελιάνα γνωρίστηκαν το 2008, όταν εργαζόντουσαν στην ίδια εκδοτική (δείτε εδώ τη βίλα, που έμεναν).

Σε ότι αφορά την είδηση του διαζυγίου αυτή έγινε γνωστή πριν από περίπου 2 μήνες, πέφτοντας σα ''βόμβα'' στα μέσα, καθώς από τελευταίες δηλώσεις της Ελιάνας δεν είχε καταλάβει κανείς κάτι σχετικό:

«Όντως είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό.

Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η νέα γειτονιά της Ελιανάς Χρυσικοπούλου

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον της δημοσιογράφου παραμένει στραμμένο στο μεγάλωμα των δύο κοριτσιών της, με τις οποίες βλέπουμε να κάνει πολλές και ξεχωριστές δραστηριότητες στα social media.

Μέσα από την τελευταία της ανάρτηση μάλιστα την Τρίτη 10/1 στο instagram, η Ελιάνα έκανε γνωστό, πως εκείνη και τα κορίτσια βρίσκονται πλέον σε νέα γειτονιά, την οποία και εξερευνούν όλες μαζί!

«Νέες γειτονιές, νέες κατακτήσεις», έγραψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.