Στο νοσοκομείο η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ - Έπαθε ανακοπή καρδιάς

Δύσκολες ώρες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
lisampresley - instagram
lisampresley - instagram

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Πέμπτη 12/1 σχετικά με τη μονάκριβη κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, καθώς σύμφωνα με τη Daily Mail Celebrity η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν από λίγες ώρες μετά από καρδιακή ανακοπή, που υπέστη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως της έκαναν ΚΑΡΠΑ στο σπίτι της και στη συνέχεια η 54χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Να τονίσουμε εδώ, πως η 54χρονη έχει 3 παιδιά και διαχειριζόταν την «Elvis Presley Enterprises» μέχρι το 2005, καθώς αποφάσισε τελικά να πουλήσει όλη την επιχείρηση (δείτε εδώ πως πέθανε ο γιος της).

Η κατάσταση της υγείας της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ

Πώς πέθανε ο Έλβις Πρίσλεϊ

Η χρόνια χρήση συνταγογραφουμένων φαρμάκων επιβάρυνε σοβαρά την υγεία του. Απεβίωσε το 1977 στο κτήμα του την Graceland, σε ηλικία 42 ετών.

Στις 16 Αυγούστου 1977 στο Μέμφις του Τενεσί, ο Πρίσλεϊ βρέθηκε από τη μνηστή του, Τζίντζερ Όλντεν, ξαπλωμένος στο πάτωμα στο σπίτι του στο Μέμφις, το κτήμα Graceland. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Baptist Memorial όπου και στις 3:30 μ.μ. ανακοινώθηκε ο θάνατος του, σε ηλικία 42 ετών.

Σε μια συνέντευξη τύπου που δόθηκε αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωσαν πως ο θάνατος επήλθε από καρδιακή αρρυθμία, η οποία προκλήθηκε από μεγάλη δόση ναρκωτικών.

Η κηδεία του Πρίσλεϊ ήταν εθνικό γεγονός, το οποίο παρακολούθησαν φίλοι, θαυμαστές του και δημοσιογράφοι. Η ταφή του αρχικά έγινε στο νεκροταφείο του Φόρεστ Χιλ στο Μέμφις, δίπλα από τη μητέρα του, αλλά για λόγους ασφαλείας οι σωροί μεταφέρθηκαν στη Graceland. Μετά το θάνατο του άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φημολογίες, από τον τρόπο με τον οποίο πέθανε μέχρι και το αν βρίσκεται ακόμη στη ζωή.