Πέθανε ξαφνικά η μοναχοκόρη κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ

Θρήνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/elvis_presley___fans
Instagram/elvis_presley___fans

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρίσλεϊ, λίγες ημέρες μετά το θάνατο πολύ γνωστού μοντέλου.

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του rock n' roll, Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, σε ηλικία 54 ετών. Διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί (ώρα ΗΠΑ) σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανέφερε η μητέρα της.

Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις». Ο κ. Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: «σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Λίσα Μαρί και Πρίσιλα, σας αγαπάω για πάντα», είπε.

Οι έρωτες της ζωής της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλει

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίο, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

Lisa Marie Presley πέθανε
Instagram/lisampresley

Λίγα λόγια για την ίδια

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ (αγγλικά: Lisa Marie Presley; 1 Φεβρουαρίου 1968 - 12 Ιανουαρίου 2023) ήταν Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός. Είναι το μοναδικό παιδί του τραγουδιστή και ηθοποιού Έλβις Πρίσλεϊ και της ηθοποιού Πρισίλα Πρίσλεϊ καθώς και η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της.

Η Πρίσλεϊ έχει μια καριέρα στην μουσική βιομηχανία και έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους. Έχει παντρευτεί τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένων του Μάικλ Τζάκσον, του Νίκολας Κέιτζ και του μουσικού παραγωγού Μάικλ Λόκγουντ, πατέρα των δίδυμων κοριτσιών της.