Στα μαύρα η Τατιάνα Μπλάτνικ - Ασύλληπτος θρήνος στην οικογένεια

Η σπαρακτική ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, το βράδυ της Τρίτης (10/1) και αποφασίστηκε από την κυβέρνηση να ταφεί ως ιδιώτης στο Τατόι (δείτε τις δηλώσεις του γιου του). Οι εργασίες στο σημείο συνεχίζονται, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την κηδεία που θα γίνει τη Δευτέρα (16/1).

Στο Τατόι έφτασαν λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Πέμπτης (12/1) μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας, Νικόλαος μαζί με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Φίλιππος, η μητέρα τους, Άννα Μαρία και η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των εργασιών της ταφής του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Οι εργασίες στο σημείο όπου βρίσκονται οι βασιλικοί τάφοι στο Τατόι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα.

Η αυτοκινητοπομπή των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας κατευθύνθηκε προς τους τάφους προκειμένου να τους επιθεωρήσει και γι’ αυτό τον λόγο η πύλη στο Τατόι έκλεισε για τους δημοσιογράφους και τις κάμερες. Οι διεργασίες στους τάφους στο Τατόι γίνονται υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ για τον πεθερό της

Θέλοντας να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, η νύφη του Τατιάνα Πλέτνικ, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών την οποία συνόδευσε με τα παρακάτω λόγια:

«Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις μια ανάρτηση φωτογραφίας όταν θέλεις να πεις τόσο πολλά και δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόση ευλογία και τιμή νιώθω που είμαι μέλος της δεμένης και αγαπημένης σου οικογένειας» γράφει.

«Είναι όμως περισσότερα από αυτά -τα τελευταία χρόνια έμαθα τι σημαίνει πραγματικά «αγάπη για την χώρα μου» και είδα πώς την μετέδωσες στα παιδιά σου και μέσα από τον Νικόλαο και σε εμένα. Σε ευχαριστώ, η αφοσίωσή σου, το φως σου και η αγάπη σου ζει μέσα από εκείνους. Ήταν τιμή μου να είμαι νύφη σου».

«Χρυσός Ολυμπιονίκης για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, βασιλιάς, σύζυγος, αδερφός, πατέρας, παππούς, αθλητής με μαύρη ζώνη στο καράτε, φίλος, πεθερός και τόσα άλλα – αναπαύσου εν ειρήνη μεγαλειότατε» καταλήγει.