«Με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρέ» - Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τα κιλά του

«Φαινομενικά ήμουν ένα παιδί προβληματικό...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark στον OPEN, θα βρεθεί αυτή την εβδομάδα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Οι εξομολογήσεις που θα κάνει είναι πολλές και απόσπασμα έπαιξε η εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο παρουσιαστής (που πρόσφατα μίλησε για την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς) αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο θέμα των κιλών του όταν ήταν παιδί. Πώς τον αντιμετώπιζαν οι συμμαθητές του; Επίσης, μίλησε για την αγάπη που εισέπραξε από την οικογένειά του.

Οι εξομολογήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τα κιλά του

«Φαινομενικά ήμουν ένα παιδί προβληματικό, αλλά ένιωθα τέλεια. Ήμουν μοναχοπαίδι, ένιωθα ότι είμαι το κέντρο του κόσμου, ήμουν ένα παιδί με παραπανίσια κιλά. Από το σχολείο μέχρι τις παρέες, εκεί που μετράει η δημοφιλία του καθενός, εγώ ήμουν μη δημοφιλής, ήμουν στο περιθώριο. Παρ’ όλα αυτά και στο περιθώριο έκανα τις παρέες μου, γι’ αυτό δεν ένιωθα ποτέ άβολα.

Δεν με έκαναν παρέα, αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας. Με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρέ. Ήμουν φυτό και δεν έδειχνα σε κανέναν, ήμουν εκνευριστικός. Πήγαινα κατηχητικό μέχρι τρίτη Λυκείου, δεν μου έχει λείψει η παρέα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ο μπαμπάς μου ναυτικός, έλειπε 7 μήνες τον χρόνο, η μαμά μου γαντζωμένη από μένα, τα παράτησε όλα για να με μεγαλώσει. Δεν υπήρχε περίπτωση οι γονείς μου να αναγνωρίσουν ελάττωμα σε μένα, δεν υπήρχε περίπτωση να πεις κακό για τον γιο τους», συμπλήρωσε.

Για την "μάχη" με τα κιλά του έχει και πρόσφατα

Όπως έχει αποκαλύψει το 2021, είχε βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό του να χάσει τα παραπανίσια κιλά έως τη γιορτή του, που είναι στις 26 Οκτωβρίου και τα κατάφερε!

Ο ίδιος έχει αναφέρει για την απώλεια των κιλών: «Το έχω ρίξει στη γυμναστική και στη διατροφή. Όσοι με ξέρετε, ξέρετε ότι είμαι ένα ανθρώπινο ακορντεόν. Φουσκώνω, ξεφουσκώνω. Τρώω όταν χαίρομαι τρώω και όταν στενοχωριέμαι. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα το διατηρήσω.»!

Και έχει τονίσει: «Δεν με νοιάζει πόσα κιλά είμαι, θέλω να χωράω στα ρούχα μου»!