Survivor All Star: «Έχει πέσει στα πατώματα από την ώρα που έφυγε! Είναι...» - Η αποκάλυψη για την σχέση Bo - Καρολίνας 

Πόσο καιρό είναι μαζί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Έχει πέσει στα πατώματα από την ώρα που έφυγε! Είναι...» - Η αποκάλυψη για την σχέση Bo - Καρολίνας 

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής 13/1 η κολλητή φίλη της Καρολίνα Καλύβα, Παυλίνα η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της στο Survivor All Star αλλά και στον σύντροφό της, Bo.

Την αποκάλυψη της σχέσης τους την είχε κάνει γνωστή η Σοφιάνα Αβραμάκη στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ που παρουσιάστρια είναι η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ο Μπο είναι σε σχέση με μία παίκτρια που θα δούμε στο All Star. Είναι σχεδόν ένα μήνα μαζί, είναι μαι φρέσκια σχέση», είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής και η Σοφιάνα από την μεριά της είπε: «Το έχω ζήσει από την αρχή. Είναι περίπου ένα μήνα. Τα παιδιά γνωρίστηκαν λίγο πριν φύγει. Ταιριάζουν πάρα πολύ. Εγώ τον Μπο τον γνώρισαν μέσα από εκείνη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι 100% αυτό που αισθάνονται και δεν προσπάθησαν να το δείξουν ούτε και να το δείξουν».

Η αποκάλυψη για την σχέση Bo - Καρολίνας

Μάλιστα, λίγα 24ωρα μετά και ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τις πρώτες του φωτογραφίες με το κορίτσι με τη μουσική υπόκρουση να λέει πολλά (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα).

Η κολλητή λοιπόν της Καρολίνα είπε πως ήταν από τις πρώτες παίκτριες που προσέγγισε ο ΣΚΑΙ για την συμμετοχή τους στο All Star, με εκείνη να δέχεται αμέσως, ωστόσο είχε πει στα αγαπημένα της πρόσωπα να μην το αποκαλύψουν πουθενά. Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, της είχαν οργανώσει και ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, όπου ανάμεσα φυσικά στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Bo.

Όσον αφορά την σχέση τους, η φίλη της αποκάλυψε πως γνωριζόντουσαν πολύ καιρό ωστόσο πριν ένα μήνα αποφάσισαν να είναι μαζί. Είναι μια πολύ φρέσκια σχέση ωστόσο πολλά υποσχόμενα, μιας και έχουν πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους, με την ίδια μάλιστα να λέει πως ο Bo έχει πέσει στα πατώματα από τη στιγμή που τον αποχαιρέτησε η αγαπημένη του για τον Άγιο Δομίνικο!