Το βίντεο με το τρυφερό φιλί τους - Η Πόπη Μαλλιωτάκη μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το βίντεο με το τρυφερό φιλί τους - Η Πόπη Μαλλιωτάκη μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 13/1 η Πόπη Μαλλιωτάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον Γιώργο Ασημακόπουλο ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια της Ρασέλ.

Τα δημοσιεύματα για το επιχειρηματία και πρώην παίκτη του Survivor ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο όπου την βλέπουμε να βρίσκεται σε τρυφερά τετ α τετ με έναν άντρα, με πολλούς να αναρωτιούνται ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, καθώς στο εν λόγω βίντεο δεν φαινόταν καθαρά το πρόσωπό του.

Ωστόσο το μυστήριο λύθηκε, λίγες μέρες μετά, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύπτοντας πως ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Βέβαια εκείνος είχε αρνηθεί ότι είναι ο νέος της σύντροφος. «Η Πόπη είναι φίλη μου και πελάτισσά μου, την ξέρω περίπου 10 χρόνια. Έτυχε να είμαστε σε ένα νυχτερινό κέντρο και απλά κάναμε ένα story», είχε δηλώσει.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Για πρώτη φορά λοιπόν η Πόπη Μαλλιωτάκη θέλησε να απαντήσει στα όσα ακούγονται για την προσωπική της ζωή.

Έτσι, αποκάλυψε πως ο Γιώργος είναι απλά ένας πολύ καλός της φίλος και όχι τίποτα παραπάνω και πως ψωνίζει συνεχώς από το μαγαζί του και το ίδιο θα κάνει αν όντως μπει στο My Style Rocks στην δεύτερη "φουρνιά" μιας και οι πρώτες κοπέλες που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη αποκαλυφθεί (δείτε εδώ τις παίκτριες).