«Θα μου επιτρέψετε να...» - "Λύγισε" ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Super Κατερίνα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θα μου επιτρέψετε να...» -

Το πρωί της Πέμπτης (13/1) στην πρωινή εκπομπή του «Super Κατερίνα» ήταν καλεσμένος ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Ο δικηγόρος μίλησε για την κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου (δείτε εδώ που θα ταφεί) και την ενδυμασία και τις λεπτομέρειες.

Μετά από αυτό ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στεναχωρήθηκε έντονα, διότι αναφέρθηκε σε έναν πολύ δικό του άνθρωπο. Ποιος ήταν αυτός;

Η συγκίνηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αέρα της εκπομπής

Ο πρώην υπουργός, δημοσιογράφος και δικηγόρος, Πάνος Παναγιωτόπουλος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα να μιλήσει για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Η αναφορά του στην φιλία του με τον Θάνο Μικρούτσικο και τα λόγια που του είχε πει, ήταν αρκετά για να συγκινηθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζήτησε με πολύ ευγενικό τρόπο να στείλει την αγάπη και τα φιλιά του, στον Θάνο Μικρούτσικο, που του είχε τρομερή αδυναμία και ήταν ξεκάθαρο ότι του έλειπε και θα του λείπει για πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε χαρακτηριστικά ότι: «Θα μου επιτρέψετε να στείλω την αγάπη μου και τα φιλιά μου στον Ανδρέα Μικρούτσικο κυρία Καινούργιου και να του πω ότι συνδεόμαστε με μακρά φιλία και μας λείπει ο Θάνος Μικρούτσικος, με τον οποίο επίσης είχα μια φιλία και μια ειλικρινή αγάπη.

Έχω στα αρχεία μου ένα βίντεο Ανδρέα, που κάθεται στο πιάνο ο Θάνος Μικρούτσικος και τραγουδάμε μαζί το Άννα μην κλαις. Σπάνια στιγμή από έναν σπάνιο δημιουργό παγκόσμιας εμβέλειας. Και να σου πω κάτι Ανδρέα και θα μου το επιτρέψεις. Μου μιλούσε πάντα με πολλή αγάπη και θαυμασμό για εσένα» ανέφερε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Πάνο μου σε αγαπώ και σε εκτιμώ» είπε συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σκύβοντας το κεφάλι.