Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ξεκίνησε να εργάζεται ο Άγγελος Λάτσιος - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το γιο της

Είναι η πρώτη του δουλειά;

Ξεκίνησε να εργάζεται ο Άγγελος Λάτσιος - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το γιο της
Άγγελος Λάτσιος - Instagram
News 13.01.2023 16:45
Από Ελένη Μήτση

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/1 η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Γιάννη Στάνκογλου με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις τόσο για τα προσωπικά του όσο και τα επαγγελματικά του.

Και ενώ λοιπόν συνομιλούσε με την παρουσιάστρια, ξαφνικά ξεκίνησε να χτυπάει το κινητό της, το οποίο είχε στον καναπέ μαζί της, ωστόσο η Ελένη ξαφνικά άρχισε να δείχνει ενοχλημένη αποκαλύπτοντας, πως της έστελνε ο γιος της.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Άγγελος Λάτσιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωσε από το σχολείο, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια του για αυτό και τελικά έμεινε στην Ελλάδα (δείτε εδώ αν εγκρίνει η Ελένη την κοπέλα του γιου της).

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Τα μηνύματα που ο Άγγελος Λάτσιος στην Ελένη Μενεγάκη

Έτσι λοιπόν σήμερα η Μενεγάκη έχει τη χαρά να τον έχει κοντά της και μάλλον κάτι σημαντικό ήταν αυτό, που την ήθελε ο γιος της με την ίδια να αποκαλύπτει στον αέρα, πως εκείνη την ώρα δεν εργαζόταν.

«Χτυπάει, ε; Μηνύματα, ε;» και η Ελένη τόνισε νευριασμένη «O γιος μου στέλνει μηνύματα, επειδή αυτός δεν είναι στη δουλειά, νομίζει πως κι εγώ δεν είμαι και όλα καλά…», είπε η Ελένη Μενεγάκη για το γιο της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δυστυχώς... - Άσχημα νέα για την Ελένη Μενεγάκη

"Σάστισε" η Ελένη Μενεγάκη μόλις είδε την καλεσμένη της - «Εσύ είσαι; Άλλο κορίτσι βλέπω»

Share