«Ένα δράμα...» - Η αντίδραση του Λιάγκα όταν ο Trannos ''έλουσε'' με 20ρικα τραγουδιστή στην πίστα

Άστραψε και βρόντηξε ο παρουσιαστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ένα δράμα...» - Η αντίδραση του Λιάγκα όταν ο Trannos ''έλουσε'' με 20ρικα τραγουδιστή στην πίστα

Ο τράπερ Trannos έχει καταφέρει να βγάλει επιτυχίες στο είδος της μουσικής, που τραγουδάει και να έχει φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί, ωστόσο είναι αμφιλεγόμενο πρόσωπό λόγω κάποιων κινήσεων του.

Ο νεαρός πρόσφατα βρέθηκε ξανά να οδηγεί όχημα, στο οποίο πιάστηκε να έχει όπλο με αποτέλεσμα να διωχθεί ποινικά με αυτό από το σάλο, που ξέσπασε (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

«Έσκασα 100 χιλιάδες ευρώ για το αμάξι των ονείρων μου. Ένιωσα πολύ καλά. Ήθελα να πάρω ένα καλό αμάξι για να κάνω τα δικά μου. Είχα πάρει ένα άλλο, αυτό που έκανα τις σβούρες. Δεν φόρεσα ζώνη εκείνη την ημέρα πρώτη φορά στη ζωή μου. Μπήκαμε σε μία στροφή, καρφωθήκαμε σε έναν βράχο, ήταν γερό μπαμ. Από τότε κι έπειτα, λέω ότι πρέπει να φοράμε ζώνη. Χε@@@κα πάνω μου τότε, λέω πέθανα.

Η χειρότερη ημέρα της ζωής μου ήταν όταν τράκαρα κι όταν με έδεσαν με το πιστόλι γιατί μου έσπασαν τα @@@. Μου ζαλίσανε τα @@@. Τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί αλλά την κάνουν λίγο πιο καταχραστικά. Μου είπε ένας (αστυνομικός) ότι νόμιζε ότι θα τον πυροβολήσω. Θα σε πυροβολήσω εγώ, να χάσω τη ζωή μου για σένα;», είχε πει σε συνέντευξη του ο Trannos για την αγάπη του σχετικά με τα αυτοκίνητα.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τη νέα κίνηση του Trannoy στην πίστα

Γενικότερα, ο τράπερ είναι πολύ ενεργός στα social media και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 12/1 διασκέδασε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο, που έφερε αντιδράσεις.

Ο ίδιος λοιπόν είχε ανέβει στην πίστα και ''έλουσε'' κανονικότατα τον τραγουδιστή με 20ρικα με τον Γιώργο Λιάγκα να βλέπει το θέαμα την Παρασκευή 13/1 μέσα από το Πρωινό και να κάνει έντονα σχόλια.

«Ο άνθρωπος δεν πατούσε και τόσο καλά στις νότες, είναι λίγο παρακμή να πετάω 20ευρα, δεν ξέρω, αλλά οπτικά και ακουστικά είναι ένα δράμα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Tranno.