«Περάσαμε πολύ δύσκολα με τον Πέτρο» - Η αποκάλυψη της Αλικάκη για το διαζύγιο με το Λαγούτη

«Μας υποχρέωσαν να αγαπηθούμε ξανά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στο Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 13/1 με την ίδια να κάνει πιο προσωπικές αποκαλύψεις.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η ηθοποιός έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, με τον εξίσου ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο μετά από χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Η ουσιαστική ομορφιά είναι η γοητεία. Δεν μου αρέσουν οι πιο όμορφοι αλλά οι πιο ενδιαφέροντες. Έχω την ευτυχία να υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου στους οποίους δεν ντρέπομαι να πω τίποτα, ούτε τη χειρότερη σκέψη μου. Η κάθε γένια τρομάζει με τις εξελίξεις που έρχονται, άλλα επιλέγω να μην τρομάζω», είχε πει η Μυρτώ Αλικάκη για τους άνδρες, που τη γοητεύουν περισσότερο.

Η ηθοποιός δε δίστασε να αναφερθεί και στο κομμάτι του χωρισμού, που τις περισσότερες φορές είναι μια δύσκολη διαδικασία ειδικά, όταν υπάρχουν στη μέση και παιδιά (δείτε εδώ τη αποκάλυψη του Λαγούτη για την απεξάρτηση από τον τζόγο).

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα έχουν βρει τις ισορροπίες και έχουν αγαπηθεί ξανά - αν και διαζευγμένοι - με την Αλικάκη να τονίζει, πως τα παιδιά είναι εκείνα, που πάντα θα τους ενώνουν.

Οι δηλώσεις της Μυρτούς Αλικάκη για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη

«Όταν ήμουν 19 χρονών δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δεν θα κάνω παιδιά. Ότι είμαι, σε μεγάλο βαθμό, το οφείλω στα παιδιά μου. Εκείνα μού δίνουν κίνητρο να βελτιώνομαι και να ζητάω συγγνώμη. Δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι αν δεν είχα τα παιδιά μου.

Πιστεύω ότι θα ήμουν χειρότερη. Περάσαμε πολύ δύσκολα με τον Πέτρο και τα παιδιά μας μάς υποχρέωσαν να συνεννοηθούμε και να αγαπηθούμε ξανά. Το πρόσωπο που ο καθένας από εμάς εξέφραζε στα παιδιά ή έβγαζε προς τα παιδιά ήταν πάντα ένας λόγος για να αγαπιόμαστε», είπε η Μυρτώ Αλικάκη.