«Μου ήρθε μόνο ένα τέτοιο μήνυμα και...» - Το αρνητικό σχόλιο που έλαβε η Δούκισσα Νομικού και η αποστομωτική απάντησή της

Τον έβαλε στην θέση του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, μάλιστα, η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό.

«Σίγουρα για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω. Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου» αποκάλυψε (δείτε εδώ το βίντεο).

Η παρουσιάστρια αρκετές φορές μάλιστα πραγματοποιεί διάφορα Q&A και επικοινωνεί με τους followers της, ενώ πολύ σπάνια λαμβάνει αρνητικά σχόλια. Ωστόσο πριν μερικές μέρες δέχτηκε ένα κακόβουλο μήνυμα από έναν χρήστη του instagram, με αφορμή μια ανάρτησή της και συγκεκριμένα με μια ερώτηση που έκανε σχετικά με ποιο είναι το βιβλίο που διαβάζουν αυτό το διάστημα (δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε που συγκίνησε πολλούς).

Το αρνητικό σχόλιο που έλαβε η Δούκισσα Νομικού και η αποστομωτική απάντησή της

Σε αυτή την ερώτηση λοιπόν, η Δούκισσα έλαβε το εξής σχόλιο:

«Κανένα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του άπειρου ελεύθερου χρόνου σαν κι εσένα».

Τότε, λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να του απαντήσει δημόσια, κάνοντας ένα instastory: «Μου ήρθε μόνο ένα (ευτυχώς) τέτοιο μήνυμα και θέλησα να απαντήσω γιατί με στεναχώρησε. Πρώτον, γιατί εάν το γράφει με κακία, με στεναχωρούν οι κακοί άνθρωποι. Όχι για εμένα αλλά για εκείνους. Δεύτερον, εάν είναι αλήθεια της (ότι δεν βρίσκει χρόνο), με στενοχωρεί γιατί σίγουρα κάνει λάθος διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων. Τι δηλαδή; Τα βιβλία τα διαβάζουν μόνο οι singles χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις; Αν σε ευχαριστεί να διαβάζεις βιβλία, διάβασε βιβλία. Τόσο απλά. Έστω και μία σελίδα πριν πας για ύπνο. Έστω και 5 λεπτά»

Το αρνητικό σχόλιο που έλαβε η Δούκισσα Νομικού και η αποστομωτική απάντησή της