«ΈΝΟΧΟΣ για...»: Η ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τον πετσόκοψε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«ΈΝΟΧΟΣ για...»: Η ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν πάρει "φωτιά" οι δικαστικές αίθουσες με τα όσα ακούγονται για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η υπόθεση του ηθοποιού, που προχώρησε ένα βήμα ακόμη (δείτε την εδώ) έχει προχωρήσει, και ωδεύει προς την τελική απόφαση του δικαστηρίου και την ποινή που θα αποδοθεί στον κατηγορούμενο, που της Παρσκευή πάρθηκε μια απόφαση για την μια κατηγορούμενη (δείτε εδώ τι).

Οι γυναίκες που ακούστηκαν αυτές τις μέρες μέσα στην δικαστική αίθουσα, ήταν οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσάκη που είχε ξεσπάσει σε κλάματα όταν της είχαν ρωτήσει για τον ηθοποιό (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) και η Μαριάννα Τουμασάτου.

Το πρωί της Δευτέρας (9/1) βρέθηκε για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώπιον των δικαστών και απολογήθηκε μετά από 9 μήνες ακροαματικής διαδικασίας (δείτε εδώ την απολογία του). Από την απολογία του δεν έλειπε και το όνομα την Μαριάννας Τουμασάτου, που αν μη τι άλλω της επιτέθηκε με τα όσα είχε καταθέσει η ηθοποιός, εναντίον του.

Ο ίδιος, λοιπόν, την ώρα που μιλούσε στους αρμόδιους για όλα όσα κατηγορείται αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατηγορώντας την πως δεν είναι καν μάρτυρας, ωστόσο στη συνέχεια μίλησε και για την Μαριάννα Τουμασάτου και την Εβελίνα Παπούλια στην προσπάθειά του να διαψεύσει τα λεγόμενά τους. Το όνομα της πρώτης, βέβαια, δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα ο κόσμος που βρέθηκε εκεί, αλλά και όσοι παρακολουθούν την δίκη όλη αυτή την ώρα, να απορούν.

«Θα μου πει η κυρία Τουμασάτου τι είμαι και η φίλη της πρώτης καταγγέλλουσας που ήρθε εδώ; Είμαι άπιστος, ναι. Βιαστής δεν είμαι. Είμαι νευρικός κ.λπ Δεν έχω βρίσει ποτέ. Ο γιος μου το καλοκαίρι δούλεψε γκαρσόνι και το έκανε και πολύ καλά μάλιστα. Είναι μέσα στους 10 καλύτερους νέους ηθοποιούς. Από αυτά που έβγαλε μου έστελνε και εμένα 10 ευρώ για να φάω κάτι παραπάνω. Ξέρετε τι είναι η φυλακή; Ερχόμουν με χειροπέδες και οι μόνοι που νοιάζονταν για μένα, γιατί ήξεραν που πάω ήταν οι φρουροί στην κλούβα. Η φυλακή σου σταματάει το μυαλό, λιώνεις. Η γυναίκα αυτή που δεν της ήμουν πιστός ερχόταν το πρωί στη φυλακή στην Τρίπολη για να μου φέρει αυτά τα 10 ευρώ του γιου μου. Μας τελείωσαν, κυρία πρόεδρε, δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν…», είπε έντονα φορτισμένος και ξέσπασε σε κλάματα.

«Όσα αυτοκίνητα και να είχα εγώ δεν βίαζα, δεν τους βγαίνει…Ακούστηκε ότι είχα ένα αυτοκίνητο τόσο διαστημικό που δεν μπορούσε να βρει το πόμολο της πόρτας να ανοίξει.. Έρχεται η κυρία Παπούλια και λέει αυτά που λέει. Μιλάγαμε για δουλειά μέχρι το 2019. Την ενδιέφερε πολύ η δουλειά που της είχα προτείνει, θα την σκηνοθετούσα. Αυτό που έρχονται όλοι και σε όλους έχει δείξει τα γεννητικά μου όργανα; Θα μου πεις εδώ σε λένε βιαστή αυτό σε ενοχλεί; Όλα με ενοχλούν», ανέφερε - δείτε την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια.

Η ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η δίκη του ηθοποιού θα συνεχιστεί στις 19 Ιανουαρίου, οπότε θα ξεκινήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών. Πρώτος προγραμματίστηκε να αγορεύσει ο συνήγορος της δεύτερης καταγγέλλουσας, Χάρης Σαλούστρος. Λίγες ώρες μετά την εισαγγελική πρόταση, η Μαριάννα Τουμασάτου αντέδρασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με το πρόσωπό του Πέτρου Φιλιππίδη και έγραψε: «ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ! αθώος ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ για το βιασμό».

Η ανάρτηση της Τουμασάτου