«Άντε πάλι με τον Εκατομμυριούχο! Σας...» - Η ενοχλημένη απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Άντε πάλι με τον Εκατομμυριούχο! Σας...» - Η ενοχλημένη απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το πρωί του Σαββάτου (14/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουισιαστής που πρόσφατα είχε κάνει μια άκρως συγκινητική δημοσίευση (δείτε την εδώ) μίλησε για το τηλεπαιχνίδι "Εκατομμυριούχος", το Survivor All Star και την πιθανή εφάνιση του σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η πρώτη αντίδραση που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά την απομάκρυνση του "Εκατομμυριούχου" από το καθημερινό πρόγραμμα του Ant1, δεν ήταν και τόσο θετική.

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open και απάντησε για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος» αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στην πρωινή ζώνη στο μέλλον. Τον παρουσιαστή συνάντησε η Σοφία Μανουσακίδου.

«Άντε πάλι με τον Εκατομμυριούχο… Σας φιλώ, καλή χρονιά» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αποφεύγοντας να απαντήσει για την απομάκρυνση του τηλεπαιχνιδιού από το πρόγραμμα του Ant1 με την επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα» από την ερχόμενη Δευτέρα.

Για τον Γιώργο Λιανό και τον ρόλο του στην παρουσίαση του Survivor ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρει: «Ο Γιώργος είναι φανταστικός. Είναι διαφορετικός από εμένα και δεν χρειάζεται καμία συμβουλή. Φυσικά και μου λείπει».

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επιστροφή του στην πρωινή ζώνη μετά από 14 χρόνια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε χαριτολογώντας: «Θα δώσω μία αποκλειστικότητα: παρουσιάστρια πρωινής ζώνης θα είναι η Νάνσυ Αντωνίου».