Με ροζ φορμάκι στην αγκαλιά της - ''Λιώνει'' η Χριστίνα Παππά για την εγγονή της

Μαζί με το γιο και τη νύφη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Παππά ζει ξανά το θαύμα τη ζωής, αυτή τη φορά μέσα από την οικογένεια, που δημιούργησε ο γιος της Δημήτρης Παππάς με την καλή του Άννα Μπεζάν, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη τους.

Το ζευγάρι ζει μοναδικές στιγμές με τη μικρή Χριστίνα, η οποία πήρε το όνομά της από τη γιαγιά της, η οποία μιλάει με πολύ συγκίνηση για το πρώτο της εγγονάκι σε συνεντεύξεις, που δίνει.

«Και η Άννα και ο Δημήτρης ήταν πολύ γενναίοι σε όλο αυτό. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που ένιωσα, δεν περιγράφονται με λόγια. Είμαι συνέχεια συγκινημένη. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία, το είχαν έτσι και με τα πανάκια στο νοσοκομείο και έπαθα… δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που ένιωσα.

Όταν ήμουν πιο μικρή ήθελα να κάνω και άλλο παιδί γιατί η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Από ένα γεγονός που συνέβη στη ζωή μου και πέρασα ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, επικεντρώθηκα στον εαυτό μου και στον γιο μου», είχε πει με δάκρυα στα μάτια η Χριστίνα Παππά.

Μάλιστα η Παππά έχει πολύ καλές σχέσεις με την νύφη της και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις, που έκανε σχετικά με την επιλόχειο κατάθλιψη, που πέρασε η Άννα Μπεζάν λίγο μετά τη γέννα (δείτε εδώ τη συγκινητική αποκάλυψη της Μπεζάν).

«Πριν από λίγο μίλησα με την Άννα, την νύφη μου, που τη θεωρώ κόρη μου. Μου είπε πως έκανε μια ανάρτηση με το κορμάκι της και το πώς έχει αδυνατίσει μετά τη γέννηση του παιδιού της. Μου είπε ότι κάποιες γυναίκες της έκαναν άσχημα σχόλια του τύπου “και άλλες γυναίκες περνάνε επιλόχειο και εσένα ο άνδρας σου έχει λεφτά”.

Τι σχέση έχουν τα λεφτά με τον αν έχει κάποιος αδυνατίσει. Το θεωρώ τρελό. Να ξέρετε ότι η Άννα έχει περάσει επιλόχειο και στους γονείς αυτούς συνέβη κάτι πολύ άσχημο, που εύχομαι σε καμία μητέρα να μην συμβεί. Όταν αποφασίσει η Άννα θα το πει μόνη της. Οπότε κλείστε τα στοματά σας! Αυτές τις ημέρες γεννήθηκε ο Χριστός, οπότε πείτε έναν καλό λόγο και αφήστε την κακία να πάει κάτω», είχε πει η Χριστίνα Παππά.

Η νέα φωτογραφία της Χριστίνα Παππά με την οικογένειά της

Μέσα από αναρτήσεις και των τριών βλέπουμε τη μπέμπα και μάλιστα την Παρασκευή 13/1 η Χριστίνα Παππά έκανε ένα τρυφερό post κρατώντας τη μπέμπα στην αγκαλιά της.

«Μπεμπούλα μας», έγραψε η Χριστίνα Παππά.

 Χριστίνα Παππά - Οικογένεια
Χριστίνα Παππά - Instagram