Χωρίς τον Ίαν Στρατή - Πήρε τους δρόμους με το μωρό η Μαίρη Συνατσάκη

Η πρώτη βόλτα με καλούς φίλους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χωρίς τον Ίαν Στρατή - Πήρε τους δρόμους με το μωρό η Μαίρη Συνατσάκη

Mια εντελώς νέα ζωή και καθημερινότητα βλέπουμε να ζει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει φέρει το πρώτο της παιδί στον κόσμο, τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή (δείτε εδώ την αλλαγή που έκανε η Μαίρη ένα μήνα μετά τη γέννα).

Η γνωστή instagramer φαίνεται να απολαμβάνει αυτήν την περίοδο τη μητρότητας, αφού μέσα από τα social media, με τα οποία έχει πολύ καλή επαφή δείχνει, πως περνάει την κάθε της ημέρα με το μωρό αλλά και τα επιτεύγματά της.

«Έχω προσπαθήσει να κάνω αυτό το στόρι. Αυτή είναι η 4η φορά. Μετά το βλέπω και λέω: ”Κοπέλα μου πώς μιλάς έτσι; Έχεις ξεχάσει τι γίνεται;”. Έχω ξεχάσει πώς γίνεται. Όλο και όλο που θέλω να σας πω είναι χρόνια πολλά. Καλή χρονιά εύχομαι να έχετε περάσει όμορφα. Και να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια κοινωνική δομή για να δώσω μωρουδιακά πράγματα, τα οποία στη μικρή πολύ σύντομα (δεν θα κάνουν) γιατί μεγαλώνει και με πολύ ωραίο ρυθμό.

Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα αυτό το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχω μάθει να κάνω μόνη μου λευκούς ήχους. Σαν τον απορροφητήρα που είναι σωτήριος δεν είμαι, αλλά έχω μάθει να κάνω αυτό το shshshs και να την ηρεμώ» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Γενικότερα δεδομένου του Κορωνοϊού δεν είναι τόσο εξωστρεφής θέλοντας πάνω από όλα να προστατέψει τη μικρή της και έτσι τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει στο σπίτι.

Η βόλτα της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη και του φίλους της

Το Σάββατο 14/1 όμως αποφάσισε να βγει μία βόλτα με την κόρη της, κάτι που αποκαλύφθηκε από ένα story στο instagram, που έκανε ο Fipster, σπρώχνοντας το καρότσι.

Στην παρέα τους ήταν και η πολύ καλή τους φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία έχει και εκείνη δύο πλέον μεγάλα παιδιά και σίγουρα μπορεί να συμβουλέψει τη Μαίρη σε ό,τι δε γνωρίζει.