«Ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και...» - Τα πρώτα λόγια της συζύγου του Στέλιου Ρόκκου μετά την περιπέτεια υγείας του

Ποια η κατάσταση του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και...» - Τα πρώτα λόγια της συζύγου του Στέλιου Ρόκκου μετά την περιπέτεια υγείας του

Πολύ μεγάλη ανησυχία και αγωνία έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Στέλιο Ρόκκο, καθώς από νωρίς το Σάββατο 14/1 έγινε γνωστό, πως ακυρώθηκε η εμφάνιση του σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης τραγουδάει μαζί με τη Λένα Ζευγαρά στην Πύξη Αξιού κάθε Σαββατοκύριακο.

«Η Πύλη Α επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης με ένα σχήμα – έκπληξη που θα φέρει τα πάνω κάτω! Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά, δύο πολύ αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού ενώνουν τις φωνές τους και ετοιμάζονται να κάνουν τη μεγάλη τους πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, η πίστα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το σχήμα αυτό από το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι δύο καλλιτέχνες θα βρίσκονται εκεί και θα απογειώνουν το κέφι.

Οι δύο καλλιτέχνες έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος από ακόμα ένα ζευγάρι καλλιτεχνών που ξεχώρισαν την άνοιξη, τον Σάκη Ρουβά και την Έλλη Κοκκίνου, οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι που ανέβηκαν στην εν λόγω πίστα. Μάλιστα, τον Στέλιο Ρόκκο είχαμε δει στη συγκεκριμένη πίστα και τον περασμένο χειμώνα, μαζί με την Πάολα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα ξεκινήσουν τη νέα αυτή σειρά εμφανίσεων που αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει στη συμπρωτεύουσα το επόμενο διάστημα. Δες παρακάτω τις αφίσες του νέου αυτού σχήματος που ήδη κυκλοφόρησαν στα social media», ανέφερε η Πύλη Αξίου για τη συνεργασία Ρόκκου με Ζευγαρά.

Ωστόσο, με ανακοίνωση του κέντρου γνωστοποιήθηκε, πως ο τραγουδιστής δεν ήταν καλά στην υγεία του.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε η ανακοίνωση του κέντρου στη Θεσσαλονίκη.

Ρόκκος - Ζευγαρά

Η αποκάλυψη του συζύγου του Στέλιου Ρόκκου για την περιπέτεια υγείας του

Μάλιστα, λίγο αργότερα, έγινε γνωστό πως ο Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από την Λήμνο στην Αθήνα με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα (δείτε εδώ την ανακοίνωση της οικογένειάς του)

Το πρωί, ωστόσο, της Κυριακής 15/01, η σύζυγος του τραγουδιστή, Λελέ Γκόφα μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για την περιπέτεια υγείας του.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο – Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως πλέον είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο και επιστρέφουμε την επόμενη βδομάδα πρώτο θεός!», είπε χαρακτηριστικά η Λελέ Γκόφα.