«Δεν μιλάμε γιατί...» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "σπάει" τη σιωπή του για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου

«Επιλέγω να θυμάμαι αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μιλάμε γιατί...» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark του OPEN, βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος της εκπομπής Ελένη στο MEGA, μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σχέση τους με την Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή στάθηκε το παιχνίδι «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» και η στιγμή που εμφανίστηκε στην οθόνη η φωτογραφία της παρουσιάστριας και πρώην φίλης του.

«Μαζί είχαμε ξεκινήσει στο MEGA αν και εκείνη είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα. Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, αυτό είναι καλό και κακό. Ακριβώς επειδή έχουμε ξεκινήσει μαζί, την ξέρω πάρα πολύ καλά. Την ξέρω από την καλή και εσχάτως και από την ανάποδη. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ. Δεν μιλάμε γιατί έχει προκύψει μια παρεξήγηση από τη δική μου πλευρά.

Προφανώς είναι πάνω από δύο, τρία, τέσσερα, πέντε τα ερεθίσματα. Θέλω να μείνει έτσι ωστόσο πάντα έχω στο μυαλό μου ότι έχει μια απίστευτη ψυχή, είναι από μια πάρα πολύ καλή οικογένεια που την έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη και ο αδελφός της είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Επιλέγω να θυμάμαι αυτό. Αν αυτό υπερισχύσει, ναι, δεν έχω θέμα κάποια στιγμή να τα ξαναβρούμε αλλά είναι πολλά που έχουν συμβεί» αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγο μετά το retweet που την ξεφτίλισε και έγινε viral.

Τα retweet που είχε κάνει και είχαν προκαλέσει την οργή της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποφασίσει να απαντήσει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος είχε retweet κάποια άσχημα σχόλια που έγιναν για την εξωτερική εμφάνισή της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε ανεβάσει screenshots με τα retweet του Δημήτρη και ξεκαθάρισε πως είναι θλιβερή η στάση του, ενώ απαντώντας σε έναν follower που της είπε ότι αναδημοσιεύει και τα δικά του αρνητικά σχόλια, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως είναι εντελώς διαφορετικό.

«Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο …Ουγγαρέζος …θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση … Θλίβομαι κ τον λυπάμαι …τίποτα άλλο!» έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα …και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα … πόσο κρίμα…».

Καινούργιου ΟυγγαρέζοςΚαινούργιου TwitterΚαινούργιου απάντηση