«Όταν έμεινα έγκυος...» - Πώς αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη στον πατέρα της ότι περιμένει παιδί

«Ο μπαμπάς μου καθόταν και με κοίταγε, περίμενε ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν έμεινα έγκυος...» - Πώς αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη στον πατέρα της ότι περιμένει παιδί

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για το πως ανακοίνωσε η Ελεονώρα Μελέτη στον μπαμπά της την εγκυμοσύνη της έκανε το πρωί της Δευτέρας 16/01 μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή “Μαμά-δες".

Ο ηθοποιός συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο πως η κόρη του, Φωτεινή του αποκάλυψε πως περιμένει παιδί, η οποία μάλιστα και περιμένει και 2ο τώρα.

«Πρωί πρωί η κόρη μου μού έστειλε σε μήνυμα πως είναι έγκυος. Το κοιτάω και κάνω Yes! Είχα όμως μεγάλη αγωνία για το πως το σκέφτονται. Πως το σκέφτονται ως προς το αν θα το κρατήσουν ή όχι. Εκείνη βέβαια ίσως ήθελε να δει πως το έβλεπα εγώ. Διαισθάνθηκα ότι το θέλει γιατί αλλιώς δεν θα μου το ανέφερε. Και πουσάρω εγώ όση ενέργεια είχα και «θέλω να γίνω παππούς» της ουρλιάζω. Τώρα βέβαια που τον κοιτάζω αυτόν τον άνθρωπο και ξέρω ότι, αν δεν τον κρατούσαν, δεν θα υπήρχε μού έρχεται μια τρέλα! Μου έρχεται τρέλα γιατί τον κοιτάζω, «να ‘τος αυτός είναι που δεν θα τον κρατούσαν αν δεν τον κρατούσαν»! Πάντα είμαι υπέρ της ζωής σε αυτά τα θέματα. Πάντα.

Εγώ όταν έγινα μπαμπάς έπαθα τεράστιο σοκ αλλά αυτές οι πιέσεις έκαναν εσωτερικές συγκρούσεις μέσα μου τεράστιε. Ήμουν και πάρα πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα μου γνωρίζοντας ότι αν πάρουμε μια ανάποδη απόφαση θα διέλυε αυτό τη σχέση μας και έκανα τον σταυρό μου» ανέφερε ο ηθοποιός.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το πως ανακοίνωσε στον μπαμπά της την εγκυμοσύνη της

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε πως παρότι με τον μπαμπά της έχει μια εξαιρετική σχέση και πως στην εφηβεία της με εκείνον συζήταγε τα προσωπικά της θέματα, της ήταν πολύ δύσκολο να του πει πως είναι έγκυος.

«Τώρα που ακούω τον Θοδωρή Αθερίδη, είναι πραγματικά περίεργο όταν η κόρη πρέπει να πει στον μπαμπά ότι είναι έγκυος. Στον μπαμπά, όχι στη μαμά, στη μαμά το λες εύκολα. Εγώ δε μπορούσα να φανταστώ και να σκεφτώ πως θα κάτσω να πω στον μπαμπά μου ότι είμαι έγκυος. Φοβόμουν ότι θα καταλάβει ότι κάνω ζουζουνιές…

Όταν έμεινα έγκυος, ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο αδερφός μου, ήταν με τη νύφη μου, κάναμε ένα facetime και το είπα. Μετά, πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου αλλά με τον μπαμπά μου, που έχω φοβερή σχέση – στην εφηβεία μου τα προσωπικά μου ο μπαμπάς μου τα ήξερε όχι η μαμά μου – έψαχνα να βρω τρόπο πως θα το πω. Θυμάμαι είχα κουκουλωθεί, κρυβόμουν κάτω από κάτι μαξιλάρια, ντρεπόμουν.

Ο μπαμπάς μου καθόταν και με κοίταγε, περίμενε ότι θα ακούσει κάτι αλλά είχε και κάτι ρακές δίπλα του. Μόλις του το ξεφουρνίσαμε, τις κατέβαζε. Ωραία στιγμή αλλά αμήχανη. Εκεί είναι που νιώθεις ότι κόβεται το σύνδρομο της Ηλέκτρας» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.