«Νιώθω πολύ ενοχλημένη αυτή τη...» - Κόλαφος η Αφροδίτη Γραμμέλη κατά του Σπύρου Μαρτίκα

«Αν έβγαινε ένας άντρας και έκανε αυτό το σχόλιο για την ισιωτική σε μία γυναίκα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Νιώθω πολύ ενοχλημένη αυτή τη...» - Κόλαφος η Αφροδίτη Γραμμέλη κατά του Σπύρου Μαρτίκα

Το πρωί της Δευτέρας (16/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας»προβλήθηκαν κάποια από τα χθεσινά γεγονότα στο Survivor All Star, που δεν πήγε πολύ καλά σε νούμερα (δείτε εδώ πόσο) κάτι που σχολίασε καιο Τριαντάφυλλος, ειρωνευόμενος τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τα λόγια του).

Επιπλέον, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την συμπεριφορά και τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα που έκραξε για ακόμη μια φορά την ομάδα των "Μπλέ". Φυσικό και επόμενο ήταν η Αφροδίτη Γραμμέλη να μην αναφερθεί σε αυτό.

Τα "αιχμηρά" λόγια της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον Σπύρο Μαρτίκα

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την επίμαχη ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα, που είχε αποδέκτη της τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Αν ο Βασάλος θέλει να ισιώνει τα κοτσιδάκια του, να πάει σε άλλο παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά σε μία από τις δηλώσεις του on camera ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Πάντως, αν έβγαινε ένας άντρας και έκανε αυτό το σχόλιο για την ισιωτική σε μία γυναίκα, τώρα όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης θα τον κατηγορούσαν ότι έκανε σεξιστικό σχόλιο και αηθή επίθεση» σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Εγώ θεωρώ ότι αυτή η ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα είναι το πρώτο λάθος του, ένα από τα πολλά που έχει κάνει για την εικόνα του στο Survivor. Δεν παίζει σωστά» τόνισε η δημοσιογράφος αμέσως μετά.

«Εγώ νομίζω ότι κάνει ό,τι μπορεί για να προσηλυτίσει το κοινό του. Είναι πάρα πολύ ευφυής, πάρα πολύ έξυπνος. Όταν βάζει στο μάτι κάποιον, θα κάτσει απέναντι από την κάμερα και θα τον θάψει με όλα τα μεγαλεία που του αρμόζουν» σχολίασε από την πλευρά της η Έλενα Χριστοπούλου.

«Εγώ που τον στήριζα νιώθω αυτή τη στιγμή πολύ ενοχλημένη» επισήμανε στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη