Χρήστος Μάστορας: «Όταν κατάλαβε το λάθος του...» - Τι συνέβη στο καμαρίνι μετά τον καβγά του με θαμώνα για την Καληφώνη

Τι ακριβώς συνέβη! Βίντεο ντοκουμέντο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: «Όταν κατάλαβε το λάθος του...» - Τι συνέβη στο καμαρίνι μετά τον καβγά του με θαμώνα για την Καληφώνη

Χαμός επικράτησε το περασμένο Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας με την Δέσποινα Βανδή. Αφορμή στάθηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ένας θαμώνας του μαγαζιού που βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια...

Ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος πάνω στην πίστα, όταν παρατήρησε πως άγνωστος για τον ίδιο άνδρας φλερτάρει την σύντροφό του και με άσχημο τρόπο. Μάλιστα σε βίντεο που διέρρευσαν ακούγεται να λέει στο μικρόφωνο «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο..., δεν ντρέπεσαι λίγο!» και λίγο αργότερα συνέχισε το πρόγραμμα του - δείτε εδώ το βίντεο.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτό! Ο Χρήστος Μάστορας συνεχώς έκανε νοήματα, ενώ ζήτησε να αποχωρήσει το τραπέζι αλλιώς θα σταματούσε ο ίδιος το πρόγραμμα και θα έφυγε... Όπως και έγινε!

Ο τραγουδιστής έφυγε από την πίστα με τα δυο υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος να συνεχίζουν το πρόγραμμα. Στο καμαρίνι λοιπόν, λύθηκε η παρεξήγηση.

Τι συνέβη με τον Χρήστο Μάστορας και τον θαμώνα που φλέρταρε την Καληφώνη

Στο Happy Day μετέφεραν όλο το κλίμα που επικράτησε, ενώ αποκάλυψαν τι ακριβώς συνέβη και την παρεξήγηση που σημειώθηκε.

«Ήταν εκεί το κορίτσι του Χρήστου Μάστορα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και του δόθηκε η εντύπωση που ήταν στην σκηνή ότι κάποιος την φλερτάρει και την φλερτάρει με έναν απρεπή τρόπο. Και ένα τραπέζι είχε την εντύπωση ο Χρήστος ότι την φλερτάρει με έντυνες κινήσεις και απρεπείς χειρονομίες και ήταν έντονος και ο φορτικός, για αυτό αρχίζει και κοιτάει κάνει και νοήματα. Δημιουργείται ένταση, έρχονται άτομα της ασφάλειας, προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνεχίζει: «Τη στιγμή όπως που μπήκε ο Χρήστος Μάστορας μέσα εκνευρισμένος και είχε ζητήσει να φύγει το τραπέζι, ενημερώθηκε και κατάλαβε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, ότι και ο ίδιος από σκηνής παραξήγησε τα πράγματα. Δεν προσέλαβε κανείς την κοπέλα του, δεν ήταν κάποιος απρεπής. Οπότε φρόντισε και ο ίδιος να εκτονώσει την κατάσταση και να λήξει το συμβάν πριν διαρρεύσουν αυτά τα βιντεάκια»

«Όταν κατάλαβε το λάθος του φρόντισε να λυθεί η όποια παρεξήγηση με τον άμεσα θιγμένο και εκτονώθηκε πριν κάνουμε εμείς την κουβέντα», ολοκλήρωσε η παρουσιάστρια εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί.