«Έχει πολύ καλή...» - Οι πρώτες δηλώσεις Αθερίδη & Καρύδη για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Φωτεινής

Η αντίδραση τους on camera!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχει πολύ καλή...» - Οι πρώτες δηλώσεις Αθερίδη & Καρύδη για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Φωτεινής

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μαγκλαράς ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ειδικά μετά την απόκτηση του πρώτους τους παιδιού και του γάμου τους (δείτε φωτογραφίες με το νυφικό και τους καλεσμένους του γάμου).

Τέσσερα περίπου χρόνια μετά την γέννηση του γιου τους Θοδωρή, η Φωτεινή είναι έγκυος για δεύτερη φορά και μάλιστα διανύει τους πρώτους μήνες κύησης.

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος που σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση αν το κρατούσα θα ήταν επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος.

Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω», είχε πει η Φωτεινή σε συνέντευξη της αφότου ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Οι πρώτες δηλώσεις Αθερίδη - Καρύδη για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Φωτεινής

Πλέον όμως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και όλοι ανυπομονούν να μεγαλώσει η οικογένεια τους, ειδικά ο παππούς Θοδωρής, ο οποίος πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του BreakfastStar.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που θα γίνω για δεύτερη φορά παππούς. Η κόρη μου είναι μια χαρά. Είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν έχω προτίμηση στο φύλο του μωρού. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την εγκυμοσύνη της Φωτεινής Αθερίδου μίλησε και η Σμαράγδα Καρύδη «Το ξέρω ότι είναι έγκυος. Είναι μια χαρά η Φωτεινή, την βλέπω. Έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη και μπορεί να παίζει και στο θέατρο. Έχει έναν ρόλο που δεν πειράζει που μεγαλώνει η κοιλίτσα».