Γιώργος Λιάγκας κατά Αλέξη Τσίπρα: «Πήρες την λαμπερή Πόπη Τσαπανίδου και την έκανες σαν...»

«Διορθώστε το γιατί κακό σε εσάς κάνετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας κατά Αλέξη Τσίπρα: «Πήρες την λαμπερή Πόπη Τσαπανίδου και την έκανες σαν...»

Η Πόπη Τσαπανίδου ανέλαβε τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την παραίτησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN πριν μερικές εβδομάδες. Την ανακοίνωση της συνεργασίας τους είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με μια ανάρτηση στα social media.

Με αφορμή λοιπόν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαραμένο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει μια συμβουλή στον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την συνεργασία τους με την δημοσιογράφο.

Τι είπε ο Λιάγκας για Τσίπρα και Τσαπανίδου

«Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια όμορφη γυναίκα και παίζει και αυτό ρόλο, μην ποινικοποιούμε την ομορφιά. Να κάνω μία παρατήρηση στον φίλο μου τον Τσίπρα. Πήραν έναν άνθρωπο, ο κόσμος είχε συνηθίσει να την βλέπει καλοβαμμένη και καλοφωτισμένη σε ένα δελτίο ειδήσεων.

Την βάλατε τώρα εκεί σε ένα πλατό, στούντιο ιδιότυπο στην Κουμουνδούρου να κάνει ανακοινώσεις. Είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη, γυαλίζει. Άρα, λοιπόν, η εικόνα η προηγούμενη, την οποία αυτή αγοράσατε, με την εικόνα τώρα που βγαίνει η Πόπη και κάνει ανακοινώσεις, είναι υποδεέστερη η τωρινή και την πιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διορθώστε το γιατί κακό σε εσάς κάνετε. Αυτό είναι τσάμπα συμβουλή του Λιάγκα.

Με αγάπη το είπα, η εικόνα δεν είναι καλή Αλέξη. Πήρες την λαμπερή Πόπη και την έκανες σαν να είναι σε περιφερειακό κανάλι. Αυτές είναι δωρεάν οι συμβουλές», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού.

Δεν ήθελε καμία σχέση με την πολιτική - Τι δήλωνε πριν από τρία χρόνια η Τσαπανίδου

Πιο συγκεκριμένα, πριν από περίπου τρία χρόνια, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, είχε προβληθεί ένα απόσπασμα από συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στην Ελεονώρα Μελέτη, κατά την οποία ανέφερε πως δεν έβρισκε τον λόγο να "μπει" στην πολιτική.

«Αν κατέβω με ένα κόμμα υποψήφια για κάτι, θα είναι σαν να λέω στον κόσμο ότι τόσο καιρό εγώ τι έκανα; Σου περνούσα αυτό που εγώ πίστευα. Εσύ νόμιζες ότι στο έδινα αντικειμενικά, αλλά εγώ στην πραγματικότητα άνοιγα το δρόμο για να μπορέσω να το εξαργυρώσω επαγγελματικά κάποια στιγμή», δήλωνε χαρακτηριστικά.