«Σήμερα λοιπόν γιορτάζει το στεφάνι μου και...»: Οι τρυφερές ευχές της Ζήνας Κουτσελίνη στον σύζυγο της

Στον αέρα της εκπομπής!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Σήμερα λοιπόν γιορτάζει το στεφάνι μου και...»: Οι τρυφερές ευχές της Ζήνας Κουτσελίνη στον σύζυγο της

Σήμερα (17/1) Τρίτη γιορτάζει ο Άγιος Αντώνιος και με αυτό ξεκίνησε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της. Το μεσημέρι λοιπόν, στην ψυχαγωγική εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» η παρουσιάστρια ήθελε να ευχηθεί σε όλους όσους γιορτάζουν "Χρόνια Πόλλά" αλλά να κάνει και μια αφιέρωση στον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Αντώνη.

Η παρουσιάστρια του Star, είναι από του ςπιο ευγενικούς και ευαίσθητους ανθρώπους, που έχει συναντήσει η ελληνική τηλεόραση και το δείχνει χωρίς δισταγμό, όπως η ανάρτηση που είχε κάνει για τον Γιώργο Καραϊβάζ (δείτε την εδώ).

Οι on air ευχές της Ζήνας Κουτσελίνη στον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Αντώνη

Πιο συγκεκριμένα, ακουγόταν το τραγούδι του Σάκη Ρουβά, «Ήρθες», το οποίο η παρουσιάστρια αφιέρωσε στον Αντώνη Παπασταθόπουλο. Όπως εξήγησε μάλιστα η Ζήνα Κουτσελίνη, το κομμάτι αυτό το έχουν αφιερώσει μαζί στη μονάκριβη κόρη τους, Ευσταθία Μαρία (Έμμα).

«Καλό μεσημέρι. Σήμερα είναι του Αγίου Αντωνίου. Σήμερα λοιπόν γιορτάζει το στεφάνι μου, ο Αντώνης, οπότε ξεκίνησα με ένα τραγούδι που και οι δυο μας το έχουμε αφιερώσει στη δική μας βασίλισσα, την Ευσταθία Μαρία, οπότε με αυτόν τον τρόπο θέλω να του ευχηθώ Χρόνια Πολλά. Και ό,τι έχουμε πει κατά καιρούς, ας τα πάρει το ποτάμι! Γιατί έτσι είναι οι άνθρωποι, για τα εύκολα και τα δύσκολα. Πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι λίγο η σκανδαλιάρα αυτής της συνύπαρξης» είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Θυμίζουμε πως η Ζήνα Κουτσελίνη παντρεύτηκε με τον Αντώνη Παπασταθόπουλο το 2002, ενώ τον Οκτώβριο του 2010 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Έμμα.

Για την σχέση με τον σύζυγο της, μετά τον ερχομό της κόρης τους, η ίδια δήλωσε πως: «Δεθήκαμε περισσότερο. Γίναμε μια γροθιά, ειλικρινά. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση στη σχέση μας και αυτό είναι που μας κρατούσε κοντά, ακόμη και όταν οι προσπάθειές μας για παιδί έπεφταν στο κενό. Μαζί το παλέψαμε, μέχρι τέλους!».

Ενώ για την γλυκιά της κορούλα η Ζήνα Κουτσελίνη έχει εξομολογηθεί: «Είναι γεννημένη πολεμίστρια».