«Με πιάνει η ψυχή μου...» - Στιγμές αγωνίας για την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με πιάνει η ψυχή μου...» - Στιγμές αγωνίας για την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Μπορεί η υπόθεση για την δολοφονία της Κάρολαϊν από τα Γλυκά Νερά να έχει κλείσει και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να βρίσκεται στην φυλακή για αυτή, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί τεράστια αγωνία για την κόρη του ζευγαριού, την μικρή Λυδία (δείτε εδώ γιατί).

Οι τελευταίες εξελίξεις προβλήθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, το πρωί της Τρίτης 17/1 και η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει την άποψή της για το όλο ζήτημα, δίχως να μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της. Σχεδόν "λύγισε" μπροστά στην κάμερα.

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου

«Θέλω να πω κάτι… με πιάνει η ψυχή μου. Το ότι το παιδί τους είναι δολοφόνος αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν φταίνε πουθενά. Σκεφτείτε σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκονται που έχουν «χάσει» τη νύφη τους, μακριά απ’ το εγγόνι τους, το παιδί τους είναι στη φυλακή. Τους βλέπω και με πιάνει η ψυχή μου», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιγέλασε για έναν μήνα όλη την ελληνική κοινωνία και τις αρμόδιες Αρχές κάνοντας τον θλιμμένο. Έχουν επιπλέον συναισθηματικό βάρος, αυτό λίγο το ‘χετε;», σχολίασε τότε επί του θέματος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Προτεραιότητα θα πρέπει να είναι το παιδί. Αυτά ξεκινάνε από την οικογένεια», απάντησε στη συνέχεια η ίδια και ο Στέλιος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, εξήγησε με την σειρά του: «Δεν νομίζω ότι πιστεύει κανείς ότι οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα πάρουν ποτέ την επιμέλεια της μικρής Λυδίας».

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα ήμασταν στο ΟΡΕΝ και έβγαινε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με τρεμάμενη φωνή, τον ρωτούσαν τι έχετε να δηλώσετε; και αντί να πει να τους πιάσω με τα χέρια μου τους δολοφόνους, γύρισε και είπε: να μη συμβεί σε άλλη οικογένεια. Και κοιτιόμαστε μεταξύ μας όλοι και λέμε: κάτι δεν πάει καλά εδώ», αποκάλυψε έπειτα η παρουσιάστρια.