Τον έπιασαν στα πράσα πηγαίνοντας να τη δει - Στο αεροδρόμιο ο Ιακωβίδης για τα μάτια της καλής του

Δεν είναι ούτε στην Αθήνα, ούτε στη Θεσσαλονίκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τον έπιασαν στα πράσα πηγαίνοντας να τη δει - Στο αεροδρόμιο ο Ιακωβίδης για τα μάτια της καλής του

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας από τους πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο οποίος προτιμάει να απασχολεί περισσότερο με τα καλλιτεχνικά του και λιγότερο με τα προσωπικά του.

Τελευταία λέγεται και γράφεται έντονα, πως είναι πολύ καλά στα ερωτικά του με τον ίδιο να μιλάει για το πως περνάει την περίοδο αυτή και συγκεκριμένα με πολύ γλυκά λόγια για μία γυναίκα:

«Λατρεύω την αδελφή μου. Δεν είμαι συνέχεια από πάνω της γιατί είναι μαγκάκι, μεγάλωσε και αυτή σωστά, οι γονείς μας μάς μεγάλωσαν σωστά. Δεν τη φοβάμαι, είναι τρομερή τραγουδίστρια.

Μακάρι να είμαι σαν τον πατέρα μου και η γυναίκα μου σαν τη μητέρα μου στο να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Δεν έχω δει ποτέ τη μητέρα μου και τον πατέρα μου να τσακώνονται για αυτό και δεν μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να μαλώνουν, να υπάρχουν νεύρα και εντάσεις.

Δεν μου αρέσει η μοναξιά, θέλω να είμαι με τους φίλους μου, ανθρώπους που αν μου πούνε κάτι θα είναι για το καλό μου», είχε πει σε συνέντευξη του ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Πιο αναλυτικά, η κάμερα του Πρωινού τον τσάκωσε στο αεροδρόμιο με τα πλάνα να προβάλλονται την Τετάρτη 18/1 την ώρα που ο τραγουδιστής ταξίδευε από Θεσσαλονίκη για Κέρκυρα (δείτε εδώ τη σύντροφό του και πόσο καιρό είναι μαζί).

Ο ίδιος ήταν πολύ χαμογελαστός, αφού πήγαινε να συναντήσει την καλή του, η οποία μένει στο νησί με τον ίδιο - για πρώτη φορά - να μην αρνείται καμία συζήτηση επί του θέματος, ενώ μάλιστα είπε τα καλύτερα για τον τόπο, που επισκέπτεται τελευταία.

Η αποκάλυψη του Πέτρου Ιακωβίδη για τα ερωτικά του

«Γενικά ακούω πολλά, ποτέ δεν έχω πει ότι είμαι ή ότι δεν είμαι με κάποια. Προτιμώ να αφήνω τη σχέση μου απ' έξω...έχω πει ότι είμαι ευτυχισμένος και γι αυτό γράφω ωραία τραγούδια. Ωραία η Κέρκυρα, πάω συχνά, μου αρέσει πολύ», είπε γελώντας όλο νόημα ο Πέτρος Ιακωβίδης.