Survivor all star: Στα πατώματα ο Βο για την Καρολίνα - Η νέα ανάρτηση για τη σύντροφό του

Είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ένα από τα πολύ φρέσκα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz είναι ο Βο και η καλή του Καρολίνα Καλύβα με τις φήμες περί σχέσης να βγαίνουν αρχικά όχι από τους ίδιους αλλά από τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Ο Μπο είναι σε σχέση με μία παίκτρια που θα δούμε στο All Star. Είναι σχεδόν ένα μήνα μαζί, είναι μια φρέσκια σχέση», είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής στη Σοφιάννα Αβραμάκη με εκείνη να απαντάει: «Το έχω ζήσει από την αρχή. Είναι περίπου ένα μήνα. Τα παιδιά γνωρίστηκαν λίγο πριν φύγει. Ταιριάζουν πάρα πολύ. Εγώ τον Μπο τον γνώρισαν μέσα από εκείνη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι 100% αυτό που αισθάνονται και δεν προσπάθησαν να το δείξουν ούτε και να το δείξουν» (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες του ζευγαριού).

Η γυμνάστρια από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor all star, όπου είναι δεν έχει ιδέα σχετικά με το τι συζητιέται στην Ελλάδα για εκείνη, από την άλλη όμως ο τραγουδιστής έχει αρχίσει να εκφράζει την αγάπη του στο πρόσωπό της.

Πιο αναλυτικά, ο Βο έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 18/1 με τον ίδιο να μην αρνείται αυτή τη σχέση, αλλά να δίνει κι όλας παρασκήνιο από το πως ήρθαν πιο κοντά.

Η στήριξη του Μπο για την Καρολίνα Καλύβα

Γενικότερα προσπαθεί - αν και μακριά - να τη στηρίζει και αυτό φαίνεται από το γεγονός, πως δε χάνει επεισόδιο και μάλιστα κάνει αναρτήσεις στα social media παρακινώντας το κοινό να είναι μαζί της.

Η υποψηφιότητα της Καρολίνας προς αποχώρηση έχει αγχώσει τον Βο και έτσι το βράδυ της Τρίτης 17/1 τον είδαμε να κάνει αγώνα μέσα από το instagram για εκείνη (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι).

Bo - Καρολίνα