«Ήξερα ότι θα αποχωρήσει» - Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Πιλίδη για την Βρισηίδα Ανδριώτου και το Survivor All Star

Πως έγινε αυτό;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήξερα ότι θα αποχωρήσει» - Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Πιλίδη για την Βρισηίδα Ανδριώτου και το Survivor All Star

Ο Γιώργος Πιλίδης είναι ένας από τους άντρες που πέρασε από τις πίστες του Survivor, επομένως τα φώτα έχουν στραφεί πάνω του τις τελευταίες ημέρες, διότι συζητιέται αρκετά έντονα η πιθανότητά του να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο All Star Game, μιας που την πρώτη φορά δεν πρόλαβε να χαρεί το ριάλιτι, καθώς αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Ο ίδιος, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του OPEN και της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Τετάρτη 18/1 και μίλησε για τις παρέες που έχει δημιουργήσει με τους παίκτες του σόου, ενώ έκανε και μία σοκαριστική αποκάλυψη για την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου (δείτε την συμφωνία που είχε κάνει με τον Μαρτίκα).

Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Πιλίδη για την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star

«Εάν πήγαινα στο Survivor, θα ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα με την Βρισηίδα, τον Σάκη Κατσούλη. Η αποχώρησή της ήταν για εμένα κάτι αναμενόμενο. Το ήξερα, δεν θέλω να πω πιο συγκεκριμένα. όταν είδα ποιοι ήταν προτεινόμενοι, ήταν αναμενόμενο να αποχωρήσει ο Περικλής.

Θεωρώ ότι είχαν ξεκινήσει οι κλίκες, πριν ξεκινήσει το All Star. Υπάρχουν κάποια άτομα που ακόμα και τώρα ξεχωρίζουν για το ριάλιτι. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης και σε ερώτηση για την περίπτωση που θα έμπαινε στο Survivor κι αν τον είχαν προσεγγίσει άλλοι παίκτες για να κάνουν κλίκα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως ναι. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, αλλά είχα πάρα πολλά μηνύματα».

Διαβάστε επίσης: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε (18/1) από το Survivor All Star