Παντελής Τουτουντζής: «Σε αγαπάμε πολύ...» - Η φωτογραφία του συντρόφου του με μαγιό και τα τρυφερά λόγια

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντελής Τουτουντζής: «Σε αγαπάμε πολύ...» - Η φωτογραφία του συντρόφου του με μαγιό και τα τρυφερά λόγια

Ο επί 16 χρόνια συνοδοιπόρος στη ζωή του Παντελή Τουτουντζή είχε την ονομαστική του εορτή και πέρασε αυτή την όμορφη ημέρα με την οικογένεια και τους αγαπημένους του και δέχτηκε ευχές από αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Ο make up artist, κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως στο προφίλ του στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές του, παρόλο που σπάνια μιλάει για αυτές.

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου.

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω», είχε πει για τον σύντροφό του και τα παιδιά του σε μια σπάνια εξομολόγηση που είχε κάνει.

Αυτός είναι ο σύντροφος του Παντελή Τουτουντζή

Ο σύντροφος του Παντελή Τουτουντζή είναι γιατρός στο επάγγελμα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του και στο πρόσωπο του έχει βρει τον έρωτα αλλά και την ασφάλεια.

Μαζί μεγαλώνουν τα δυο παιδιά τους, τα οποία όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες είναι αξιολάτρευτα.

Παντελής Τουτουντζής σύντροφος