«Δεν μπορεί εύκολα να με...» - Η απάντηση του Γιάννη Μπέζου στον Πέτρο Φιλιππίδη

«Έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μπορεί εύκολα να με...» - Η απάντηση του Γιάννη Μπέζου στον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην κατάθεση του ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε αναφορά στο πρόσωπο του Γιάννη Μπέζου με τον οποίο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ήταν καλοί φίλοι. Πολλοί λοιπόν αναρωτήθηκαν γιατί μίλησε τόσες πολλές φορές για τον ηθοποιό, ενώ οι δημοσιογράφοι θέλησαν να αποσπάσουν μια δήλωση του.

Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα λοιπόν ο Γιάννης Μπέζος, το βράδυ της Τετάρτης 18/1, στη late night εκπομπή στο Action 24, έδωσε τελικά την απάντηση του, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η απάντηση του Μπέζου στον Φιλιππίδη

«Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι ποου με ενοχλεί».

«Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασια», είπε.

Ο λόγος που ο Φιλιππίδης αναφέρθηκε στην δίκη στον Μπέζο

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης, είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και εμένα.

Τον ρώτησε γιατί είπε "μυστήριο" τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος, με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι' αυτόν τον λόγο το είπα» έχει δηλώσει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.