Εξιτήριο για το Στέλιο Ρόκκο - Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τη γυναίκα του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ανησυχία είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με το όνομα του Στέλιου Ρόκκου, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβαλε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, μετά από αδιαθεσία, που αισθάνθηκε.

Ο καλλιτέχνης έπαθε έμφραγμα και μάλιστα μεταφέρθηκε από τη Λήμνο, όπου μένει στην Αθήνα με αεροσκάφος και πολύ γρήγορα νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου τον περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο (δείτε εδώ το μεγάλο ευχαριστώ του Ρόκκου).

«Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος με εξαιρετικό ήθος.

Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δε μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε, όπως λέει και ο ίδιος, ολοκαίνουργιος», είχε αναφέρει από πλευράς του ο θεράπων ιατρός του Στέλιου Ρόκκου πριν μερικές μέρες (δείτε εδώ το βίντεο).

Η έξοδος του Στέλιου Ρόκκου με τη σύντροφό του από το νοσοκομείο

Ο καλλιτέχνης σε όλο αυτό δεν είχε μόνο τη σκέψη του κόσμου μαζί του, αλλά πάνω από όλα τη σύντροφό του στη ζωή Λελέ Γκόφα, η οποία είναι πάντα στο πλάι του.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο – Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως πλέον είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο και επιστρέφουμε την επόμενη βδομάδα πρώτο θεός!», είχε πει χαρακτηριστικά η Λελέ Γκόφα για την περιπέτεια του Ρόκκου.

Την Πέμπτη 19/1 το ζευγάρι βγήκε από την κλινική, που ήταν τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε χαρούμενους και συγκινημένους.

Ρόκκος έξοδος από νοσοκομείο

Ρόκκος - Lele