«Πως είναι δυνατόν;» - Φανερά ενοχλημένη με τα αρνητικά σχόλια η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πως είναι δυνατόν;» - Φανερά ενοχλημένη με τα αρνητικά σχόλια η  Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας

Η Φαίη Σκορδά έχει καθημερινή επαφή με τον κόσμο, αφού Δευτέρα με Παρασκευή τη βλέπουμε να λέει την καλημέρα της στον κόσμο μέσα από το Πρωινό μας, που παρουσιάζει με αγάπη.

Η ίδια εκτός από τα θέματα της εκπομπής και τους καλεσμένους, που φιλοξενεί συχνά τη βλέπουμε να μοιράζεται και προσωπικές ιστορίες, κυρίως με τα παιδιά της, αφού έχει τονίσει, πως είναι δοσμένη σε αυτά και στη δουλειά της (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα η Φαίη με τη βοήθεια του Survivor).

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που επαγγελματικά θέλω να κάνω ένα πράγμα, αυτό που αγαπώ πολύ και είναι το Πρωινό. Το λέω τα τελευταία 15 χρόνια, τα προηγούμενα πέντε δεν μου γίνονταν προτάσεις για βραδινό.

Τα τελευταία χρόνια για συγκεκριμένους λόγους, επαγγελματικούς αλλά κυρίως προσωπικούς, με τις υποχρεώσεις μου, με τα παιδιά και με το σπίτι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω. Επίσης, αγχώνομαι πάρα πολύ, θέλω να είμαι εκεί. Δεν θεωρώ ότι ο παρουσιαστής πηγαίνει και φεύγει. Χρειάζεται να μπεις μέσα στο παιχνίδι να γνωρίσεις με την παραγωγή.

Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί λίγο παραδοσιακά σε αυτό το κομμάτι της παρουσίασης, θέλω να έχω τον έλεγχο. Χρειάζεται να αφιερωθείς και χρόνο… Κάποια στιγμή, όχι σύντομα, θα κάνω κάτι διαφορετικό επαγγελματικά. Από την άλλη, είμαι σε ένα κανάλι που εκτιμώ πολύ αλλά και τη στήριξή τους. Είμαι ένας άνθρωπος που δε θα χαλάσει χατίρι σε έναν άνθρωπο που μου δίνει 10. Αν υπάρχει λοιπόν αυτή η σκέψη έντονα, δεν θα χαλάσω χατίρι», είχε πει η Φαίη Σκορδά για τα επαγγελματικά της.

Έτσι λοιπόν, η Φαίη Σκορδά την Πέμπτη 19/1 έκανε μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή, καθώς έδειξε να είναι ενοχλημένη με διάθεση, που δε συνηθίζει να μιλάει δημόσια.

Πιο αναλυτικά, αυτό που έκανε τη Φαίη να βγει εκτός ορίων είναι τα αρνητικά σχόλια, που δέχεται στα social media από αγνώστους κάτι, που όπως είπε δε χειρίζεται η ίδια, αλλά οι συνεργάτες της.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τα ψεύτικα προφίλ με το όνομά της

«Μιας και αναφέρεις του twitter θα ήθελα να πω κάτι. Από την αρχή της σεζόν, υπάρχουν έξι λογαριασμοί που μπαίνεις μέσα και είναι ψεύτικοι και πραγματικά μου κάνει εντύπωση ότι μέχρι και σήμερα γράφουν σχόλια τα οποία δεν είναι πολύ θετικά για εμένα, τα σβήνουν καθημερινά και την επόμενη μέρα βλέπουν την εκπομπή και ξανά τα ίδια.

Ποιος άνθρωπος έχει τόσο χρόνο να βλέπει μια εκπομπή, να έχει τέτοιους λογαριασμούς και κάθε μέρα να στέλνει τέτοια μηνύματα. Είναι στο Instagram μου, αλλά επειδή δεν το χειρίζομαι εγώ, έχω μια ομάδα από πίσω, τους τρώει χρόνο και λέω πως είναι δυνατόν;», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.