«Να δεχόμαστε την επιτυχία και των πιο νέων» - Τεράστιο ''άδειασμα'' από την Καινούργιου στη Μπακοδήμου

Μετά τα σχόλια που δέχτηκε η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να δεχόμαστε την επιτυχία και των πιο νέων» - Τεράστιο ''άδειασμα'' από την Καινούργιου στη Μπακοδήμου

Μια άτυπη τηλεοπτική κόντρα βλέπουμε να έχει ανοίξει ανάμεσα στη Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια δήλωση, που έκανε η πρώτη παρουσιάστρια για τη δεύτερη.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 15/1 όταν η Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της Γειά σου αναφέρθηκε στην απήχηση της καθημερινής εκπομπής Super Κατερίνα (δείτε εδώ τα πολύ υψηλά νούμερα, που σημειώνει η Κατερίνα Καινούργιου).

«Θέλω να μιλήσω για τις στημένες κόντρες που συζητήθηκαν. Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό… Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι. Αυτό μπορεί και να το τροφοδοτούν με έναν τρόπο κάποιοι στο ακουστικό», είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου για την Κατερίνα Καινούργιου.

Φυσικά και η Καινούργιου ενημερώθηκε για την παραπάνω τοποθέτηση και αφού έκανε λίγες ημέρες υπομονή την Πέμπτη 19/1 δεν άντεξε και απάντησε δημόσια.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια - με όλο το σεβασμό στην πορεία και την εμπειρία - της Μπακοδήμου χαρακτήρισε άδικο και άστοχο, τον χαρακτηρισμό της εκπομπής της ως ριάλιτι και μάλιστα την προκάλεσε να καλέσει και να μιλήσει με τον ίδιο το σταθμό.

Η αιχμηρή απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στη Μαρία Μπακοδήμου

«Θέλω να πω κάτι γιατί με στεναχώρησε κάτι που είπε η Μαρία Μπακοδήμου. Θα μου πεις, γιατί ασχολείσαι ρε Κατερίνα; Αλλά, να πω και στη Μαρία Μπακοδήμου με όλο το σεβασμό στα χρόνια και την πορεία της ότι εδώ, δε στήνουμε κανέναν καβγά. Δε μας υποχρεώνει κανέναν ακουστικό να στήσουμε το οτιδήποτε και νομίζω ότι ούτε υπάρχει καμία έρευνα στον σταθμό που να λέει ότι αυτό πουλάει. Και σας το λέω επίσημα, γι’ αυτό η εκπομπή είναι πρώτη.

Έρευνες στον σταθμό γίνονται για το ποιες είναι αγαπημένες παρουσιάστριες στο κοινό. Για να είμαι εδώ και σε αυτή τη θέση προφανώς ο σταθμός έχει κάνει έρευνα. Πάρτε και ένα τηλέφωνο στον σταθμό γιατί ήταν άσχημο αυτό. Στεναχωριέμαι από γυναίκες που έχουν πορεία και έχουν κάνει επιτυχίες, τα πιο νέα κορίτσια να α υποτιμούν. Αυτό. Να δεχόμαστε την επιτυχία και των πιο νέων», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.