Καλό μεσημεράκι: «Θέλω να πω ότι...» - Τα πρώτα λόγια της Βάνιας μετά την περιπέτεια της υγείας της

Τι συνέβη με την ηθοποιό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλό μεσημεράκι: «Θέλω να πω ότι...» - Τα πρώτα λόγια της Βάνιας μετά την περιπέτεια της υγείας της

Αντιμέτωπο με απώλειες βλέπουμε να είναι το Καλό μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ, αφού παράλληλα με την απουσία της Ματίνας Νικολάου την Τετάρτη 18/1 και ο Νίκος Μουτσινάς δεν αισθανόταν πολύ καλά.

Φυσικά για να μη μείνει πάλι εκτός αέρα η εκπομπή (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) ο παρουσιαστής έμεινε στη θέση του, ωστόσο ανακοίνωσε, πως η αγαπημένη Βάνια δεν ήταν και τόσο καλά.

«Παιδιά είμαι κρυωμένος, δεν είναι εύκολη η τηλεόραση παιδιά. Αν ήμουν σπίτι μου και με άκουγα θα ήταν ωραία η επανάληψη. Έχουμε όλες τις ιώσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Να τώρα μου ήρθε ξαφνικά στο μυαλό να πούμε περαστικά στην Βάνια. Το σύμπαν σήμερα γ@@@@@ε.

Να πούμε όμως περαστικά στην Ματίνα, δεν πειράζει. Η κοπέλα αυτή δεν πάει καλά, από όλα αυτά που κυκλοφορούν πήγε και κόλλησε γαστρεντερίτιδα που είναι κάτι παλιακό, δεν έχει καμία σημασία. Αύριο θα είναι εδώ πέρα, όπως και να νιώθει γιατί έχουμε αγώνα Survivor», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για την συνεργάτιδά του.

Την Πέμπτη 19/1 ωστόσο η Ματίνα αισθάνθηκε καλύτερα και αποφάσισε να μην ''κρεμάσει'' για 2η ημέρα τους συνεργάτες της και έτσι βγήκε κανονικά στο πλατό, κάνοντας και τις πρώτε της δηλώσεις.

Η επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο Καλό μεσημεράκι

«I am back. Γύρισα. Μια χαρά είμαι, ήρθα δυνατή σήμερα. Έχω πιει τα νερά μου, έχω ενυδατωθεί. Θέλω να πω ότι τελικά είμαι αναντικατάστατη. Στέλιο μου, σε είδα… στεναχωρήθηκες που έλειπα. Εγώ το κατάλαβα το mood», είπε η Βάνια.

«Το τι πάρτι κάναμε χθες που έλειπες δεν λέγεται. Εγώ είδα δύο φορές την εκπομπή σερί», της απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.