«Ως κουνιάδα...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με την σύντροφο του αδερφού της, Άννα Πρέλεβιτς

Η αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ως κουνιάδα...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με την σύντροφο του αδερφού της, Άννα Πρέλεβιτς

Στην κάμερα του ALPHA Κύπρου και τον Κώστα Καρνάκη μίλησε το βράδυ της Πέμπτης 20/01 η Δούκισσα Νομικού, η οποία απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο για την όμορφη παρουσιάστρια.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον γάμο που ετοιμάζει ο αδερφός της, Νικήτας με την Άννα Πρέλεβιτς (δείτε εδώ πότε θα παντρευτούν).

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ένα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου», είχε εξομολογηθεί η Άννα Πρέλεβιτς για τον αγαπημένο της.

Αποκαλυπτική η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα λοιπόν αρχικά αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό του γάμου, τονίζοντας πως έχει μάθει από τους γονείς της πως σε όλες τις σχέσεις, είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές, πρέπει πάντα να υπάρχει σεβασμός, θαυμασμός και εκτίμηση, τονίζοντας πως αυτά τα 3 είναι τα συστατικά της επιτυχίας και της διαχρονικότητας.

Αναφορικά με τον αδερφό της, τόνισε πως είναι πολύ αγαπημένοι και ενωμένοι και πως είναι και πολύ καλή κουνιάδα. Ωστόσο, όπως ανέφερε η Δούκισσα, δεν θα είναι τόσο καλή πεθερά, μιας και ο γιος της είναι ο καλύτερος!

Την ίδια στιγμή, αποκάλυψε την ηλικία, το ύψος και τα κιλά της, αποκαλύπτοντας πως είναι 36 χρονών, 1,72 ύψος και 55-56 κιλά.

Τέλος, αναφέρθηκε στο αν θα την δούμε σύντομα σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, εξηγώντας πως θέλει να απέχει πολύ από την τηλεόραση, ίσως και να μην επιστρέψει ποτέ, μιας και έχει την επιχείρησή της, μερικές μεγάλες συνεργασίες αλλά και τα 2 της παιδάκια, με αποτέλεσμα να έχει ήδη μια γεμάτη καθημερινότητα.