Κρίσιμες ώρες για τον πατέρα του Παντελή Παντελίδη - Στο νοσοκομείο με αιμορραγικό εγκεφαλικό

Δύσκολες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρίσιμες ώρες για τον πατέρα του Παντελή Παντελίδη - Στο νοσοκομείο με αιμορραγικό εγκεφαλικό

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, καθώς ο πατέρας του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό, σύμφωνα με το Nassosblog.

Η κυρία Αθηνά και τα αδέρφια του σπουδαίου τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το 2016 σε ηλικία 32 ετών, έχουν έρθει αντιμέτωποι με έναν ακόμη γολγοθά.

Τι συμβαίνει με τον πατέρα του Παντελή Παντελίδη

Σταύρος Παντελίδης εγκεφαλικό νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog, η κατάσταση του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι πολύ κρίσιμη ενώ κάποια ζωτικά όργανά του υποστηρίζονται από μηχανήματα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του ύπνου του και οι δικοί του άνθρωποι το ανακάλυψαν την Κυριακή το πρωί που τον μετέφεραν και στο νοσοκομείο. Η οικογένεια του έχει απογοητευτεί καθώς οι γιατροί κρίνουν ιδιαίτερα δύσκολη την κατάστασή του.

Ειδικά η σύζυγός του Αθήνα Παντελίδου, η οποία ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το θάνατο του Παντελή - δείτε την σπαρακτική ανάρτηση της - βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά....

Οι τελευταίες εξελίξεις στη δίκη με την Μίνα Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend στις 17/9 σε βραδινή έξοδό της. Μεταξύ άλλων η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη (η οποία πέρασε πάρα πολύ άσχημα) αποκάλυψε πως δίκη για τους μάρτυρες που είχε μηνύσει πήρε αναβολή.

«Σήμερα το πρωί είχα ένα δικαστήριο. Ήταν αυτό με τους μάρτυρες. Έτρεχα από το πρωί και ήρθα μία βολτίτσα να ξεσκάσω. Ακόμα τρέχω με αυτά. Το δικαστήριο πήρε αναβολή και η δίκη θα συνεχιστεί την 1η Ιουνίου 2023. Δεν θα τελειώσω ποτέ.

«Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Δεν μπορείς να συνεχίσεις. Εκεί που σταματάς και ξεχνιέσαι. Ξαφνικά γίνεται κάτι και ξαναγυρίζεις πίσω. Ευελπιστώ σε 2-3 χρόνια θα έχω ξεμπερδέψει. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την οικογένεια Παντελίδη. Μόνο μηνύσεις κι αγωγές ανταλλάσσουμε. Δεν με πλησίασαν ποτέ. Εγώ ήμουν στην εντατική.

Όταν είσαι στην εντατική και δεν σε πλησιάζουν, θα κάτσεις μετά να κάνεις προσπάθεια να πλησιάσεις κάποιον; Εγώ χρειαζόμουν την αγάπη και τη στήριξη» πρόσθεσε η Μίνα Αρναούτη.