«Κάναμε παρέα αλλά...» - Η απάντηση της Στέλλας Γιαμπουρά στο block της Βίκυς Κάβουρα λόγω του Γιώργου Τζαβέλλα 

«Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό; Ο...» -

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάναμε παρέα αλλά...» - Η απάντηση της Στέλλας Γιαμπουρά στο block της Βίκυς Κάβουρα λόγω του Γιώργου Τζαβέλλα 

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Πέμπτης 20/01 η Στέλλα Γιαμπουρά. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ρωτήθηκε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, τη σχέση της με την τηλεόραση, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει και για το block που της έκανε πρόσφατα η Βίκυ Κάβουρα, με την οποία μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν φίλες.

Να υπενθυμίσουμε πως τους τελευταίους 3 μήνες η Βίκυ Κάβουρα έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Τζαβέλλα, τον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αριστερός ή κεντρικός αμυντικός στη Barcelona και στην Εθνική Ελλάδος (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι τους).

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει την είδηση ή ακόμη και διαψεύσει, ωστόσο, επιβεβαιώνει έμμεσα τη σχέση τους, το γεγονός πως η ηθοποιός έκανε μπλοκ στο Instagram την πρώην σύντροφο του ποδοσφαιριστή, δηλαδή την Στέλλα Γιαμπουρά.

Η απάντηση της Στέλλας Γιαμπουρά στο block της Βίκυς Κάβουρα λόγω του Γιώργου Τζαβέλλα

«Έχω κάνει κάποια πράγματα στην παρουσίαση, δεν θεωρώ όμως ότι είμαι παρουσιάστρια. Απλά είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει. Δεν θέλω να κάνω τα πάντα. Δεν έχω κάποιον καημό να είμαι στην τηλεόραση. Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτήν και αυτή χωρίς εμένα. Έχω κάποια ρούχα είναι δικά μου, με την έννοια ότι δεν σχεδιάζω. Λέω στη μοδίστρα μου πώς να τα φτιάξει και τα φτιάχνει ακριβώς τα χρειάζομαι και έχω και κάποια που είναι έτοιμα».

Τέλος, όσον αφορά το block που της έκανε η Βίκυ Κάβουρα, με αφορμή την σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, η Στέλλα Γιαμπουρά απαντά: «Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό; Ο καθένας κάνει ό,τι νιώθει και τον κάνει χαρούμενο. Δεν στεναχωρήθηκα. Να ‘ναι καλά. Κάναμε παρέα, δεν έγινε κάτι. Όλα για τον άνθρωπο είναι».